Za ovo skoro godinu dana , koliko sam aktivan na ovom forumu desilo se mnogo stvari , iako sam bio registrovan i prije...Nisam posjećivao , jer tbh nije me baš ni zanimalo jer koliko toliko bila je normalna generacija , sad se sve svodi na medalje i bodove. Za neke stvari jesam kriv , kao što su bile teme protiv FataL-a prije par mjeseci , iskreno meni su bile smješne , nije bilo nikakvog bolesnog sadržaja u mojim temama , i radio sam to jer sam mislio da je on kriv za neke stvari , a ispostavilo se da nije i ja sam prestao sramotiti sebe s onakvim temama. Bilo mi je par puta lijepo ovdje , početak 2009e je bio fin pogotovo radi one teme o Džani na koju se javilo većina članova i pokazali su da mogu bit fini i složni nekad... Neki me mrze , vjerovatno jer nisu dobili od mene neki poklon kao što je steam ili rs account/ kreditne kartica ... itd , pomog'o sam svakom' kol'ko sam mogao . Što se tiče štele , normalno da postoji na svakom portalu i u real životu , normalno da ću ja dati svom najboljem drugu Adiju 30 steam accounta , nego nekom memberu sa gamers.ba kojeg ne znam , i to svima treba bit jasno da ne mogu dobit nešto od nekoga koga ne znaju. Nažalost ovdje ima par membera koji me iskreno nerviraju , i reći ću to javno , liryo , xXxAdoO , gaZZel , ch0seN , WOMANIZER i još neki što potcjenjuju članove koji ne znaju administratore i moderatore , jer se treba svakom pružit prilika i ne furat' se sa svojim permisijama. Boli me briga , što će te vi mislit sad o meni jer sam rekao da niste korektni prema članovima koji ne znaju staff sajta. Neću ja sad nikakva sranja pričat' kome dat' moderator i admin poziciju , jer se zna da bi predložio svog druga ili rodbinu. To sam već rekao maloprije ...
spY me je razočarao malo je reć' , sjećam se kad je bio kol'ko-tol'ko normalan member , al' da bi ga ova djeca voljela počeo je dizat' glupe teme radi one Maide ... I još nekih membera , iako odlazim s ovog foruma zauvjek jer mi neke stvari smetaju a ne mogu se promjenit , želio bih samo da članovi koje ja iskreno poštujem da ostanu normalni. ( vLexinho , cannabis , Philosopher , S3phirotH , wertu , v3tr0x , bak1r ... )
Nemojte se sad uphurat' ili nešto slično pa da i vas sjebe moć...
~ stay gay
oh , i mean safe. ^^
spY me je razočarao malo je reć' , sjećam se kad je bio kol'ko-tol'ko normalan member , al' da bi ga ova djeca voljela počeo je dizat' glupe teme radi one Maide ... I još nekih membera , iako odlazim s ovog foruma zauvjek jer mi neke stvari smetaju a ne mogu se promjenit , želio bih samo da članovi koje ja iskreno poštujem da ostanu normalni. ( vLexinho , cannabis , Philosopher , S3phirotH , wertu , v3tr0x , bak1r ... )
Nemojte se sad uphurat' ili nešto slično pa da i vas sjebe moć...
~ stay gay
oh , i mean safe. ^^

Nije sve u steamovima karticama i ostalom od tebe sam dobio nesto puno vrijednije i bolje,