Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

a sad adios...

532 pregleda · 28 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 13:37

Za ovo skoro godinu dana , koliko sam aktivan na ovom forumu desilo se mnogo stvari , iako sam bio registrovan i prije...Nisam posjećivao , jer tbh nije me baš ni zanimalo jer koliko toliko bila je normalna generacija , sad se sve svodi na medalje i bodove. Za neke stvari jesam kriv , kao što su bile teme protiv FataL-a prije par mjeseci , iskreno meni su bile smješne , nije bilo nikakvog bolesnog sadržaja u mojim temama , i radio sam to jer sam mislio da je on kriv za neke stvari , a ispostavilo se da nije i ja sam prestao sramotiti sebe s onakvim temama. Bilo mi je par puta lijepo ovdje , početak 2009e je bio fin pogotovo radi one teme o Džani na koju se javilo većina članova i pokazali su da mogu bit fini i složni nekad... Neki me mrze , vjerovatno jer nisu dobili od mene neki poklon kao što je steam ili rs account/ kreditne kartica ... itd , pomog'o sam svakom' kol'ko sam mogao . Što se tiče štele , normalno da postoji na svakom portalu i u real životu , normalno da ću ja dati svom najboljem drugu Adiju 30 steam accounta , nego nekom memberu sa gamers.ba kojeg ne znam , i to svima treba bit jasno da ne mogu dobit nešto od nekoga koga ne znaju. Nažalost ovdje ima par membera koji me iskreno nerviraju , i reći ću to javno , liryo , xXxAdoO , gaZZel , ch0seN , WOMANIZER i još neki što potcjenjuju članove koji ne znaju administratore i moderatore , jer se treba svakom pružit prilika i ne furat' se sa svojim permisijama. Boli me briga , što će te vi mislit sad o meni jer sam rekao da niste korektni prema članovima koji ne znaju staff sajta. Neću ja sad nikakva sranja pričat' kome dat' moderator i admin poziciju , jer se zna da bi predložio svog druga ili rodbinu. To sam već rekao maloprije ...

spY me je razočarao malo je reć' , sjećam se kad je bio kol'ko-tol'ko normalan member , al' da bi ga ova djeca voljela počeo je dizat' glupe teme radi one Maide ... I još nekih membera , iako odlazim s ovog foruma zauvjek jer mi neke stvari smetaju a ne mogu se promjenit , želio bih samo da članovi koje ja iskreno poštujem da ostanu normalni. ( vLexinho , cannabis , Philosopher , S3phirotH , wertu , v3tr0x , bak1r ... )

Nemojte se sad uphurat' ili nešto slično pa da i vas sjebe moć...

~ stay gay

oh , i mean safe. ^^
Ajde pozz,sretno u rl
Sad svi odoshe :D

ZZ , al ocami imam neki feeling da cete se vratit svi za max. mjesec-dva ako ne i ranije ..
Ja te nerviram jer ti redovno psujem sestru u gb zbog rtd postova.
A zasto ti psujem ? ZATO STO MOGU !

Osjecaj se pozdravljenim
liryo je napisao/la:

Osjecaj se pozdravljenim :-*
Previse si se uzdigo , sine smiri hormone malo ;)

jasone sretno u rl
Sretno u RL life , steta sto odlazis , abd ces se vratiti
Vidi Jasone...
Nekad si me stvarno nanervirao radi nekih stvari, ali sam uvidjeo kako si ti dobar čovjek i ja te respect radi toga.

Možda ti mene ne respectuješ kao ja tebe, al' eto da znaš

Sretno ti u rlife.
Imas poz i od mene ! P.S. ajde prije nego odes send mi RS account ;)
Srećno mili. I da znaš da i ja tebe strašno poštujem.
sretno Jasone, al' nisi trebao ici, opet navrati nekad, mozda se popravi i ovo. Ima svega na forumu, to svi znamo, al' toga ima gdje god se okrenes, a ne samo ovdje na gamersu. I naravno da se slazem sa tvojom stavkom da ces prije dati svom pravo dobrom jaranu, nego bilo kome koga sretnes ili cujes na nekom virtualnom svijetu, al to neki ne mogu da shvate, nazalost.

btw. to dole mi se jako svidja xD i mean stay safe haha :D
liryo je napisao/la:

Osjecaj se pozdravljenim
Sto to ti mozes psovat ? Odakle ti pravo, pogotovo u GB ?

@Ontopic

Jasone prema meni si bio regulara, dao si mi onaj RS acc i fkt sam ga koristio. Nisi trebao spamati i sve bi bilo dure paznja se moze privuci i na drugaciji nacin. Po mome, nekom misljenju, trebao bi ostati i potruditi se za dobrobit ovog portala
liryo je napisao/la:

Osjecaj se pozdravljenim
Jesi pegla majkem' eto. IQ manji od broja cipela, i zato psuješ.

Nećeš ti Enese nigdje, posjetit ceš gba opet sa vremena na vrijeme. Poznajem te skoro godinu dana. Upoznali se onog dana na EPN, kad sam pjevao po serveru. :$ Vjerovatno se sjećaš. Učinio si dosta toga za mlade gamere na ovom sajtu. Dao si free steamova mnogima, koji nisu bili u situaciji da kupe. Ili im pomogao na ovaj ili onaj način. Veliki respect. Volim te ko brata mlađeg.

<3 1337

PS.

~ stay gay

oh , i mean safe. ^^

Volim te ocam'.
Odose sve najbolji likovi : Shulz,FataL,Son1K,dinoxus,Jason

Imal vas jos ??
liryo je napisao/la:

Osjecaj se pozdravljenim
Sa ti mozes debilu jedan iskompleksirani, ulizujes se sve ijednom adminu koji trenunto postoji na gamersu. Mislis sto znas par admina irl da mozes raditi sta hoces? Prestani pisati idiotske postove, spusti se malo na zemlju dok te neko drugi nije spustio .
KostamaN1 je napisao/la:
Sa ti mozes debilu jedan iskompleksirani, ulizujes se sve ijednom adminu koji trenunto postoji na gamersu. Mislis sto znas par admina irl da mozes raditi sta hoces? Prestani pisati idiotske postove, spusti se malo na zemlju dok te neko drugi nije spustio ;).
Kosta ba? Šta se svađaš s likom? =D
Stipu ga nek kulira koliko hoće i može. J**o liryu, još jedan napačeni idiot kao i 3/4 membera na gamers-u. (A)

@tema

Sretno Jasone. :)
haj sretno ti bilo i da zavrsis skolu.:):)

medju najboljim momcima na ovom portalu prvi put sam cuo za njeg kao nick blackXP ali ne ovdje a on to dobro zna i pomogao mi oko nekih stvari i dao mi je nekoliko puta RS acc.

pozz
Jason predobar jaran i sve to.

~ Dao mi steam , pomogao oko nekih programa djida midja [=

Pomagao drugima i to bash pomogao i svi mu se trebaju zahvaliti ovde !

Postujem lika , znam ga u rl.

Sretno đejsone !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.