Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FlameNET / spY BAN /

790 pregleda · 38 odgovora · otvorena 20.06.2009. u 10:33

Prije svega , bio sam away jučer i nisam vidio nikakvu temu što se tiče FlameNET-a , i sad sam pročitao temu od ovog momka korel-a , kako mu je steam ukraden.

Ja vam mogu garantovat životom , da spY ( Aid ) nije " hackirao " liryo-a . Nit je ukrao steamove.

Sad ću vam reći kojim metodama se može doći do password-a liryo-vog :

* FireFox Password Stealer = pošalje mu " neko " jedan exe file , liryo otvori i " neko " dobije njegove saved passworde.

Nova Joomla nema vuln kao ona 1.5 , i Joomla koristi Salted MD5 hash's . Tako da nije mogao niko " crackovat' " liryov password.

Što znači da nema veze što je site hacked.

Ovom temom , molim Wertu-a ili Fatal-a da unbanuju spY-a jer nema nikakve veze s ovim.

liryo , fakat si idiot. Prije sam mislio da si samo malouman , sad mislim da si jedan obični idiot.

Ovo ti je neuspjeli pokušaj sjebavanja spY-ove reputacije na ovom portalu.

Iskreno , ja ti ne bih bio u koži kad odeš na taj turnir , ustvari ako budeš uopšte smio otić.

temu nemojte prebacat u kantu , hvala.

EDIT :

@ ova dječurlija nafurana
J**o vam ja svima sestre glupe. Da liryo-a ima neko na RAT-u , ne bi bio u mogućnosti liryo da napiše onu temu jbenu. Jer su mu mogli formatirati PC , i raditi šta hoće. Vi ne shvatate da vas liryo fura , jeste glupi idioti maloumni.
a Mogli su i hackovati preko
Onoga netbus Virusa posalju mu file on otvori i on na odgovarajucoj stranici dobije sve passworde koje je ikada igdje kucao ;) isto tako su mu mogli uvalit keylogger ... prem da mu nisu mogli CRACKOVATI jer nema programa u koji ti mozes ukucati msn da ti on izbaci password itd... jer da ima takvih programa opste nebi postojao MSN.... prema tome pazite sta primate ;)
hullz0r je napisao/la:
a Mogli su i hackovati preko
Onoga netbus Virusa posalju mu file on otvori i on na odgovarajucoj stranici dobije sve passworde koje je ikada igdje kucao ;) isto tako su mu mogli uvalit keylogger ... prem da mu nisu mogli CRACKOVATI jer nema programa u koji ti mozes ukucati msn da ti on izbaci password itd... jer da ima takvih programa opste nebi postojao MSN.... prema tome pazite sta primate ;)
Vidi nešto ,
NETBUS je trojan je***i. Što znači da trojan nije keylogger , pl0x go on wikipedia and read some shit. Nisi kompetentan da odgovaraš na ovakvu temu.

kthxbai!
Ovo bi mozda upalilo kod nekih maloumnih djecaka.
Gledaj imam 1200 ljudi na msnu, i ja napisem na gemersima et tak i tak ukraden mi je pw tek tako da znate.. i idem redom javljam se de mi de mi de mi.. skupim 2-3 steama preprodam odem na bazen uzivam za te pare..

ALI KOD MALOUMNIH DJECAKA! Koji vjeruju u svaku rijec koju kaze neko drugi, dok ja imam malo mozga i ne vjerujem. Tako da sam 100% siguran da je to bio liryo. Druga stvar boli me k za spY, necu na njeg ni obracat paznju nit cu ga dirat nit neznam sta.. Al lirya.. bolje ti je ne pojavljuj mi se na ocima. Za steam me zaboli dzon.. manje vise naci cu novi i igrat.. al jaranee kakvo si povjerenje imo ;)
Jason je napisao/la:
Vidi nešto ,
NETBUS je trojan je***i. Što znači da trojan nije keylogger , pl0x go on wikipedia and read some shit. Nisi kompetentan da odgovaraš na ovakvu temu.

kthxbai!
:S lol banase spy beze

@edit : sto mu fino ne provjerite ip ?

@edit : daj ba stipu te fazone hack msn imam 7 godina msn :S i nije mi ga niko nikad hackovo :S ne postoji program za hackanje msn a keyloger jedino ..
Takođe mogu desnu ruku u vatru stavit da spY to nije uradio.
A što se turnira tiče , khm...
nisam ni rekao da je keylogger lol -.- rekao sam DA SU MOGLI HACKOVATI preko keyloggera tacnije poslati mu neki file on otvori i sta god napise u passwordima ovom stize na mail ;/ a NETBUS je je**n trojan sto si ti rekao a ko ZNA RADITI preko NETBUSA tacnije upravljati ga vjeruj moze biti jako je***o ;) otvori to sto ti je poslao napr kazes mu eee vidi sta sam steamovao hackovao a tamo u fileu pise steam.exe on pokrene naravno njemu se nista nece otvoriti a onda ti preuzimas kontrolu :) Dobijas njegove passworde itd ... ;)
xBugx je napisao/la:

@edit : daj ba stipu te fazone hack msn imam 7 godina msn :S i nije mi ga niko nikad hackovo :S ne postoji program za hackanje msn a keyloger jedino ..
sta ima od toga ? 9-)
xBugx je napisao/la:

cuj sto ne provjere ip idole zar je tesko promjeniti ip ?

ccc nisi kompotentan da se javljaš na ovu temu, i ima mnogo više mogućnosti kako su mu hacked msn :/
Jasone kralju. Istina sve sto je napiso dabogda i ti i spY i lav zivili 100 godina XD. A ti liryo ubij se kiflom idiotu jedan maloumni.
koliko znam za spy-a znam da nije idiot nit bi ista tako uradio...
hehehehehe 9-)

(L) te samo sto si pametan xd

Znao sam to sinoc i sve je istina sto ti pricas , al kad sam vidio da je spY banan bez razloga znao sam da ce i moja tema biti obrisana i da cu biti baonvan pa tako da nisam ni pokusavao :* .

A ovo ti je fkt bezzveze ovaj gore sto ti je ukraden steam javi se na PM dacu ti ja moj ako ti treba da igras ..

A ti liryo jadnik si pravi :S
MaraSalvatrucha je napisao/la:
hehehehehe 9-)

(L) te samo sto si pametan xd

Znao sam to sinoc i sve je istina sto ti pricas , al kad sam vidio da je spY banan bez razloga znao sam da ce i moja tema biti obrisana i da cu biti baonvan pa tako da nisam ni pokusavao :* .

A ovo ti je fkt bezzveze ovaj gore sto ti je ukraden steam javi se na PM dacu ti ja moj ako ti treba da igras ..

A ti liryo jadnik si pravi :S
treba brate fkt. par dana da pricepim dok ne dobijem sta god :$
Jason je napisao/la:
Vidi nešto ,

kthxbai!
Sta jasone nisi znao kakav je liryo ?

Pa bolan moji cardani serveri drze duze nego "njegov" hosting .. platio masinu na 2-3 meseca misli da je neko mudo... jos mi preti, psuje itd..

Znam da spy nema nikakve veze sa tim

Ovo je namerno uradjeno da mu "spy" ukrade steamove da bi spya tukli na turniru ... cudi me da nije bilo spy i VLEX hakali..
korel je napisao/la:
treba brate fkt. par dana da pricepim dok ne dobijem sta god :$
nije problem ew ide ti PM
MaraSalvatrucha je napisao/la:
nije problem ew ide ti PM
nedaji botu steam jos ce ti uzet steam njemu hack i reci marasalvatrucha hackovo moj steam
RazoR_xD je napisao/la:
nedaji botu steam jos ce ti uzet steam njemu hack i reci marasalvatrucha hackovo moj steam:-X:-X
Ma brate iskreno bmk , uzeo neuzeo nije mi do stema ja cu ispast fer pa cu mu dat da igra kolko oce ako promjeni pwd ppk je pravi . Zato relax 9-)
RazoR_xD je napisao/la:
nedaji botu steam jos ce ti uzet steam njemu hack i reci marasalvatrucha hackovo moj steam:-X:-X
Razor.. aj prosetaj malo i ne javljaj se dje ti nije mjesto i onako sam nervozan. jel ti jasno?
korel je napisao/la:
Razor.. aj prosetaj malo i ne javljaj se dje ti nije mjesto i onako sam nervozan. jel ti jasno?
ok poselami kod kuce
RazoR_xD je napisao/la:
ok poselami kod kuce:D:D
jarane ovo nije ni malo smjesno.. odjebi u skokovima izlazi sa ove teme i ne spammaj dblu jedan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.