Pozzdrav dragi gameri/ce
Imam jedan problem koji neznam kako da rjesim, pa sam zato postavio ovu temu i nadam se da ~ admin/mod/global ~ nece izbrisati i lock dok ne dobijem odgovor ( pomoc ) !
Kao sto samo ime teme kaze imam problem pri instaliranju " phpBB " foruma.
Znaci imam host na 000webhost, sve sam uradio po tutorijalu, citao sam obadva tutorijala i uradio sam sve kako treba.
~ phpBB [ TUT ] 1
~ phpBB [ TUT ] 2
Znaci procitao sam oba tutorijala i odradio kako treba.
Nakon toga dolazim na dio kada treba instalirati phpBB forum ! Otvori mi se instalacijska stranica i polahko pocnem .
Krenem na button install udjem sve fino i dole na kraju prvi korak normalno zavrsim " Proceed to next step "

Kliknem na " Proceed to next step " i krene drugi korak sve procitam fino i dodjem do kraja kada dole pise " Test again "

Kliknuo sam na " Test again " , i nista opet isti korak .
Neznam u cemu je problem sve sam po tutorijalu odradio o pet nesto zeza !
Trazio sam na Search nisam mogao naci.
Trazio na google nisam nasao ...
Ko mi pomogne hvala mu puno ... ( do nebe )
Obratio sam Se Verazzaru ali on se supacki ponio prema meni :[
Hvala
Imam jedan problem koji neznam kako da rjesim, pa sam zato postavio ovu temu i nadam se da ~ admin/mod/global ~ nece izbrisati i lock dok ne dobijem odgovor ( pomoc ) !
Kao sto samo ime teme kaze imam problem pri instaliranju " phpBB " foruma.
Znaci imam host na 000webhost, sve sam uradio po tutorijalu, citao sam obadva tutorijala i uradio sam sve kako treba.
~ phpBB [ TUT ] 1
~ phpBB [ TUT ] 2
Znaci procitao sam oba tutorijala i odradio kako treba.
Nakon toga dolazim na dio kada treba instalirati phpBB forum ! Otvori mi se instalacijska stranica i polahko pocnem .
Krenem na button install udjem sve fino i dole na kraju prvi korak normalno zavrsim " Proceed to next step "
Kliknem na " Proceed to next step " i krene drugi korak sve procitam fino i dodjem do kraja kada dole pise " Test again "
Kliknuo sam na " Test again " , i nista opet isti korak .
Neznam u cemu je problem sve sam po tutorijalu odradio o pet nesto zeza !
Trazio sam na Search nisam mogao naci.
Trazio na google nisam nasao ...
Ko mi pomogne hvala mu puno ... ( do nebe )
Obratio sam Se Verazzaru ali on se supacki ponio prema meni :[
Hvala