Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bužim Tournament @ Net-Zone 2009

2.227 pregleda · 91 odgovor · otvorena 19.06.2009. u 15:30

Dragi gameri, nakon dobro odrzanog turnira u maju ove godine odlucili smo (kako smo obecali) da cemo praviti jos jedan turnir pocetkom augusta ali u fazi priprema i razmisljanja na popravne ispite, ljetovanja i jos par turnira (Doboj, Prnjavor etc..) odlucili smo turnir da bude

27.06.2009 god. sa pocetkom u 10:00h ujutro i da traje (ako bude trebalo) do nedjelje (iduci vikend).

Prosli turnir je prosao dobro, pobjednici su bili ekipa "kka" (quell, andrej, davor, milan, igor) iako smo ocekivali veci broj i veci odaziv kako je bilo prijavljeno 12 ekipa, takmicilo se 10 ekipa.

Buzim je grad u Krajini za one koji neznaju (www.buzimljani.com, opcinabuzim.ba) i turnir ce biti u igraonici Net-Zone koja posjeduje 30 racunara sa tim da je 10 racunara podjeljeno po 5 u dvije sobe dok ostalih 10 racunara koji se nalaze u sredini igraone su za potrebe drugih musterija/korisnika interneta.

Konfiguracije su sljedece:

AMD 64 X2 core 5200+
2 GB RAM
nVidia 9500 1GB

Prostor igraone i ostalo obiljezje enterijera i exterijera ce biti update kasnije kada uslikamo tako da cete moci vidjeti prostor i ostalo. Tijesno nije, u jednoj sobi prisustvuje 5 igraca + 1 sudac koji prati sta se sve desava a tako i u drugoj sporednoj prostoriji. Porsli put je bilo malo tijesno u vezi miseva i podloga ali ovaj put smo doradili na tome dosta, sve cete moci vidjeti na slikama.

Dozvoljeno je ponijeti i pozeljno je ponijeti svu svoju opremu (miseve, tastature, podloge).

Uplata po ekipi ce biti 75 km i od ukupnog broja ekipa ocekujte da sav novac ide prvom mjestu, drugo mjesto ce biti nagradjeno sa nekim hardware komponentama (mousepad, keyboards) ili ce 10-15 % od uplacenog novca ici da se pokriju troskovi igraone o tome cete sve detaljno SAZNATI VECERAS kolika ce biti nagrada i ostalo u vezi nje.

Svi su dobro dosli, od proslog turnira ponavljam u kojem se takmicilo 10 ekipa sa strane su bile 3 ekipe iz Banja Luke + quell i andrej iz Sarajeva.

Ovaj put ocekujte sa nasih prostora najmanje 5-6 ekipa mozda i vise neznamo jos ali eto, znacemo sve na forumu.

Nadamo se dobrom odazivu broja ekipa i da ce sve proci u boljem redu i miru.

Pozdrav, organizacija :)
StegdoZa je napisao/la:
Koliko kilometara imo do Buzima od Bos. Krupe?
imas 33km aleneee :D
Krajisnik je napisao/la:
Krajsinik pobjedio Bužim 8:0 u nogometu

Mi ćemo doći 100%
Jesi idol majke mi moje :S

cuj kakve veze ima nogomet s cs????

LOL

i u ovim nasim ligama(seljackim) se lako moze utakmica kupit pa tako psss !!!
tema je CS na nogomet
ocekujte i nas alukurcu majku vam vasu malu od metar kontas me j**o vam melecic majku "melecic " to vam je moj haver drama je lud ko i ja docu da vam je**m pickomajku kiss9-)

Post dobio šamar od andreii

ako smo mogli ja i kvel iz sarajeva doci s troskom od 120km vala moze svako nemojte kenjati .. buzim spica organizacija super i unaprijed se nudim ja kao i cijeli kka da fino rasporedimo grupe i pravila da se zna da ne bude nesuglasica kao prosli put ( mislim besmisleno je igrati u 1/4 finalu bo3 uvijek se igra knockout a 1/2 i finale se igra bo3) samo da se zna ...
nadam se da ste sredili sve sa prostorom a i da niste eto nas opet i hocu da nas ceka rostilj

pusa vidimo se tamo !

Post dobio aplauz od quell

coya kralju kako ste se jos ponapusavali tamo hmh :)

bice rostilj i bice jos bolje, a sto se tice organizacije i toga .. vi mozete isto navrnut nekako prije na bihac ako imate autobus ili ako vec zelite da zajedno putujete sa ostalim igracima kka iz bl do otoke pa da dodjemo po vas nije problem, ali sto se tice toga nuđenja racunaj da si IN.

K1Cho je napisao/la:
imas 33km aleneee :D
E to nije daleko ;D, icemo tamo Adnane i srijediti ih sviju! ;E
ja mislim da cemo ovaj put doci s dva auta tako da nam nece trebati prevoz u svakom slucaju javnut cemo vam mi ako bude trebalo nis ne brinite

imat cemo jednog specijalnog gosta muahahaha (ide moja djevojka s nama da bodri KKA hahaha)
andreii je napisao/la:
ja mislim da cemo ovaj put doci s dva auta tako da nam nece trebati prevoz u svakom slucaju javnut cemo vam mi ako bude trebalo nis ne brinite ;)

imat cemo jednog specijalnog gosta muahahaha (ide moja djevojka s nama :-[:-[ da bodri KKA hahaha)
NP.

bujrum.
nyonyo je napisao/la:
Možda, ma šta možda sigurno smo tu sa nekim mixom^^
@Bihać :$
Da te zovem ako mi zafali ?
Genius je napisao/la:
Da te zovem ako mi zafali ?
Šta ako ti zafali ? Mi imamo zasad 4 igrača, čekamo odgovor petog
A eto vec receno ... Opet likovi pisu vamo tamo doboj.... al nish

tako dodjemo mi bi cemo ma sto posto

@ k1choooo dodji brate al nemoj bez DAVIDOFA :::D

ni vi kka-ovci bez one kamile

cu there
mahYr je napisao/la:
sve je ovo fino :)..

mozda dodjemo al bas 'mozda' jer neznamo koliko je prevoz iz Tr do tamo i sta sve nam triba :D
kad to saznam javit...
mahire puno se rasipamo :P
andreii je napisao/la:
ja mislim da cemo ovaj put doci s dva auta tako da nam nece trebati prevoz u svakom slucaju javnut cemo vam mi ako bude trebalo nis ne brinite ;)

imat cemo jednog specijalnog gosta muahahaha (ide moja djevojka s nama :-[:-[ da bodri KKA hahaha)
Gospodju ti ... pa sto ne kazes da ona ide da vjezbam idiote :D

@ SVE

VI STE BLIJEDA KOPIJA MILANA IZ KKA tntntn

cu there
StegdoZa je napisao/la:
E to nije daleko ;D, icemo tamo Adnane i srijediti ih sviju! ;E
hahahahah ajd ok kako ti kazes :D
Nedy je napisao/la:
mahire puno se rasipamo
pa sta jarane ako nebude skupo ... j**o onaj turnir..
mahYr je napisao/la:
pa sta jarane ako nebude skupo ... j**o onaj turnir.. :r
ha ito sto kazes :)
leooo je napisao/la:
Prosli turnir je bio ok, samo sto smo svi imali problema sa prostorom... Nadam se da ce ovaj put to biti reseno...

TtK je tamo 99%! Taman da se novi sastav spremi za
Doboj... :P
Zajeban vam je taj novi sastav sigurno ;)))))))))))

Ocel ici zet?
Bosanska Krupa ocekujte 2-3 ekipe vjerovatno.

1. noBia
2. spY
3. bad madafakaz

cu there
K1Cho je napisao/la:
hahahahah ajd ok kako ti kazes :D
Icemo ja i Amir, Demir i ti i nademo jos jednoga dobrog pa je turnir nas ; )!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.