Eo postavio sam temu gdje cete pisati utiske turnira, dobar , los i sve to
!
Meni je bilo super jest da se covjek umori ali takav je svaki turnir a pogotovo mi koji smo oba dana proveli tamo sve u svemu bilo je super !
Zelio bih da cestitam oldiesima koji su zasluzeno uzeli TOURNAMENT .
Hvala svima koji su dosli pogotovo momcima iz Brckog (wns.crash), Tuzla(mQ), Kakanj , momcima iz Mostara ( ved0 , h1p, Dino, Dora ) i jos mnogi nmgu sve da popamtim bilo ih je masa
i naravno svima koji su dosli iz Sarajeva !
Pozz od Hrasnicana 8-) do sljedeceg turnira, a demo i slike cemo upolad za koji dan. si yu 8-)
EDIT : bilo je 18 ekipa pa su 3 odustale radi nekih problema neam poima a finale bilo oldiesi vs djemomix ( Dora, Dino , djemo, skY , uNder )
!Meni je bilo super jest da se covjek umori ali takav je svaki turnir a pogotovo mi koji smo oba dana proveli tamo sve u svemu bilo je super !
Zelio bih da cestitam oldiesima koji su zasluzeno uzeli TOURNAMENT .
Hvala svima koji su dosli pogotovo momcima iz Brckog (wns.crash), Tuzla(mQ), Kakanj , momcima iz Mostara ( ved0 , h1p, Dino, Dora ) i jos mnogi nmgu sve da popamtim bilo ih je masa
i naravno svima koji su dosli iz Sarajeva !Pozz od Hrasnicana 8-) do sljedeceg turnira, a demo i slike cemo upolad za koji dan. si yu 8-)
EDIT : bilo je 18 ekipa pa su 3 odustale radi nekih problema neam poima a finale bilo oldiesi vs djemomix ( Dora, Dino , djemo, skY , uNder )
Ubili dosadu svaka cast za organizaciju i ostalo..

morali smo ic opet do ilidje i vracat se kad smo se vratili zove nas lazlo kaze ae pozurite igramo kad ono grupe izvlace tamo i nazalost ispadnemo u 5 grupi(zadnjoj) sjeli smo gledali malo cw onda smo otisli ja i wallela do drugi igraone igrali neki mix , pa malo tenisa malo sjeli popili sok kad eto entela , vaneta akone i reva da igraju tenisa ... tu smo se ismijali drama ! nista sjeli odigrali mix pa otisli u stan kod micia ja norden lazlo murga i wallela malo se zezali , taktike ovo ono vratimo se i odemo opet mix jedan onda su se tu peglali dali da nastave sutra ili cijelu noc da se igra , prvo su rekli da se igra sutra pa onda cijelu noc , norden reko trebi da dodje po njeg jer se sutra igra i kasnije rekli igra se veceras i on nije htio da zezne trebu i ode , odigramo mi mix ja djemo lazlo edo i wallela vs murge i ostale kompanije onda ja i wallela odemo na tramvaj pa zezanje u tramvaju ovo ono , kuci dodjoh odma za comp vs njemaca (lo lifer ) i legnem oko 1 , 2 naspavah se ko budala , SVE u svemu BILO NAM JE PREJAKO SEE YA

al ajde kolko smo spavali 2 dana prije dobro je zivi smo =).
(K)
Ovaj put mi cs nije bio prioritet, ali nakon najuzbudljivijeg meca u mojoj cs karijeri mozda opet pocnem igrati, ali sumnjam, najvaznije je da je raja bila tu da se zajebavalo, iduca destinacija Doboj i Gorazde ako Bog da zdravlja, cestitke Oldiesima GG, a sto se moje ekipe tice, koliko god da smo lose igrali meni su oni najbolji hehe VOLIM PUNO BRACU SVOJU ON HORSE(dino,maha,skipsilona i djemicu:$) pozdrav od mene, vidimo se drugi put ! POZZ