Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

dota problem

429 pregleda · 25 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 13:15

e ovako imam problem sa dotom ,nisam prije igrao preko neta ali eto reko da i ja probam. skinuo sam garenu i inst je i sad ja kad udjemu tamo izabarem room i udjem u dotu konektujem se na server i onda mi izbaci neku gresku nesto svchost.exe i ja kliknem ok i sad izbaci me iz dote i komp mi zastopa i moram ga restartovat ....:*.
nepravi mi te probleme kad normala igram dote ..
i sad do cega bi moglo bit i ako mozete rec neki bolj prog i nacin za igranje dote od ovog garene
ReptoR je napisao/la:
ALT+TAB
j**o ti bog majku sta spamas ako ne znas ne javljaj se cuj alt tab AHAHAHHAHAAHHAAHAHAHH

kojih sve idola ima na ovom forumu majko moja sta je rec

Post dobio šamar od VioleN

Chosen_One je napisao/la:
Cuj ALT TAB rijesenje, HAHAHHAHHAHAH, placem :*

Nije problem ni u Gareni, ni u Warcraftu, nego u crvu koji ti opterecuje svchost.exe, kad se povezes preko Garene na net proces ti skoci na 100% i zastopa komp kojeg naravno moras restart.

Instaliraj dobar antivirusni program i ocisti ga, ako kojim slucajem nije do ovoga, onda ti je do Windows Service Packa 3 (ako ti je instaliran), koji je poznat po problemu da dize svchost.exe na 100% CPU usage i time rusi Windows.
dajte mu aplauz... lik je u pravu 100%
Chosen_One je napisao/la:
Cuj ALT TAB rijesenje, HAHAHHAHHAHAH, placem :*

Nije problem ni u Gareni, ni u Warcraftu, nego u crvu koji ti opterecuje svchost.exe, kad se povezes preko Garene na net proces ti skoci na 100% i zastopa komp kojeg naravno moras restart.

Instaliraj dobar antivirusni program i ocisti ga, ako kojim slucajem nije do ovoga, onda ti je do Windows Service Packa 3 (ako ti je instaliran), koji je poznat po problemu da dize svchost.exe na 100% CPU usage i time rusi Windows.
Moze čika RaptoR sa ALT TABOM , al to samo pr0 igracima hoce , nece svima...
Rješenje
[email uklonjen]
javi se meni na msn , imam fix za to ;)
Reeves je napisao/la:
j**o ti bog majku sta spamas ako ne znas ne javljaj se cuj alt tab AHAHAHHAHAAHHAAHAHAHH

kojih sve idola ima na ovom forumu majko moja sta je rec
ti sto psujes ajde odma da se nadjemo da ti usta razvalim ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.