Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

dota problem

429 pregleda · 25 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 13:15

e ovako imam problem sa dotom ,nisam prije igrao preko neta ali eto reko da i ja probam. skinuo sam garenu i inst je i sad ja kad udjemu tamo izabarem room i udjem u dotu konektujem se na server i onda mi izbaci neku gresku nesto svchost.exe i ja kliknem ok i sad izbaci me iz dote i komp mi zastopa i moram ga restartovat ....:*.
nepravi mi te probleme kad normala igram dote ..
i sad do cega bi moglo bit i ako mozete rec neki bolj prog i nacin za igranje dote od ovog garene
" Death to all who oppose us! " - Fallesh Sunfallow

Post dobio šamar od VioleN

Izbrisi garenu i ponovno je skini ; jel imas 1,23 patch?
j0ker je napisao/la:
Izbrisi garenu i ponovno je skini ; jel imas 1,23 patch?
imam
r0w4 je napisao/la:
imam
Jednostavno nemoj klikat na tu gresku . minimiziraj je i nastavi da se igras..
r0w4 je napisao/la:
imam
Pa ocito si skidao war3 sa neta, il sa nekog "fals cd-a". Nadji bolji cd, pa probaj instalirat.
taRiQue je napisao/la:
Jednostavno nemoj klikat na tu gresku . minimiziraj je i nastavi da se igras..
cuj da je minimiziram pa ajdole nemoze .. nemogu nista uradit moram kliknut kontas ..
naziv teme divan-.-

uopce nije do dote , niti garene..

reinstal wc3
r0w4 je napisao/la:
cuj da je minimiziram pa ajdole nemoze .. nemogu nista uradit moram kliknut kontas ..
ALT+TAB
ReptoR je napisao/la:
ALT+TAB
a likova nije do minimiziranja nego do problema s dotom sta skrecete sa teme ako mos pomoc pomozi
r0w4 je napisao/la:
a likova nije do minimiziranja nego do problema s dotom sta skrecete sa teme ako mos pomoc pomozi
pa to se svima desavalo koji igraju j**o te tito zato ti svi i govore da uradis alt+tab

odakle ja znam jesil toliko retardiran da nezz kliknuti zato sam ti i napiso
Odes CTRL+ALT+DELETE i process i iskljucis svchost i ako ih ima vise kao i kod mene iskljuci ih sve pa onda probaj,a ako se opet bude pojavljivalo stisni da nudu low priorety>LOW!

:D:D
Kako ste vi meni inteligentni ... Jel se tako rjesavate i garena erora kad vam izbaci?
j0ker je napisao/la:
Kako ste vi meni inteligentni ... Jel se tako rjesavate i garena erora kad vam izbaci?
da tako se rjesavamo
ReptoR je napisao/la:
da tako se rjesavamo
Blago tebi...
j0ker je napisao/la:
Blago tebi...
blago nama svima koji tako rjesavamo i kojima uspjeva
Cuj ALT TAB rijesenje, HAHAHHAHHAHAH, placem :*

Nije problem ni u Gareni, ni u Warcraftu, nego u crvu koji ti opterecuje svchost.exe, kad se povezes preko Garene na net proces ti skoci na 100% i zastopa komp kojeg naravno moras restart.

Instaliraj dobar antivirusni program i ocisti ga, ako kojim slucajem nije do ovoga, onda ti je do Windows Service Packa 3 (ako ti je instaliran), koji je poznat po problemu da dize svchost.exe na 100% CPU usage i time rusi Windows.
Hahhha najjaci je, kaze ukini svaki svchost.exe :D
Ne trebas ti nista ukidati, nego poslusaj gore covjeka i instaliraj antivirus da valja.. Avast il AVG preporucujem, meni su uvijek koristili .. ako ti to ne pomogne, sumnjam da ce ista drugo moci.. ostim format c: naravno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.