Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW BIG probelm

146 pregleda · 3 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 20:13

Saljem 5 KM kredita ko mi pomogne, problem je sljedeci, kada instaliram WoW tj 1. dio, dode mi do 98% i onda se ovo pojavi:

nagrada je tu jos mi samo rjesenje treba ^^

EDIT: molim vas pomozite ako znate, treba mi ovo hitno imam u 00:00 sati guild VS guild PLS!!!!
pa prvo pokusaj da runnas wow kao administrator , a to ces desni na file i run as administrator , ako to neupali onda pokusaj da prebacis wow sa d: na c: i odatle ga pokrenes , eh onda dalje imas , ako ni to neupali onda , reboot comp i pokreni ga iz wow foldera , pa onda pokusaj da ga pokrenes u safe modeu opet jos jednom za svaki slucaj

EDIT: jednostavno bootaj u safe modeu i tu runnaj installaciju i onda ce sve raditi , i poslije toga pokreni windows u normal modeu samo pokreni

EDIT2: pa da pratis moj edit , ovaj prvi sto sam napisao da pokrenes installaciju u safe modeu , RADILO BI
SIDER je napisao/la:
pa prvo pokusaj da runnas wow kao administrator , a to ces desni na file i run as administrator , ako to neupali onda pokusaj da prebacis wow sa d: na c: i odatle ga pokrenes , eh onda dalje imas , ako ni to neupali onda , reboot comp i pokreni ga iz wow foldera , pa onda pokusaj da ga pokrenes u safe modeu opet jos jednom za svaki slucaj

EDIT: jednostavno bootaj u safe modeu i tu runnaj installaciju i onda ce sve raditi , i poslije toga pokreni windows u normal modeu samo pokreni

EDIT2: pa da pratis moj edit , ovaj prvi sto sam napisao da pokrenes installaciju u safe modeu , RADILO BI
brate nemogu da ga install uopste, znaci na 98% instalacije mi se ovo pojavi, probao sam i na C isto je sve

EDIT: sry br0 nisam vidio, probat cu pa ti javim ^^

EDIT2: rijeseno ^^ moze lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.