Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

World Of Warcraft WOTLK Files

134 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.06.2009. u 09:41

~ Pozdrav imam jedno pitanje u vezi WOW-a
~ Prije par dana dobio sam 4 DVD CD-a na kojima se nalazi Worlf Of Warcraft WOTLK tj. 14.7 GB (ukupno)

~ Svi folderi osim data foldera
~ 1.91GB - (ukupno)

~ Data (sa svim folderima i fileovima)
~ 12.79GB

E sad u cemu je problem !

~ Problem je u tome sto ja imam jos sam 12.7 GB HDD-a ni MB vise nemogu oslobodit ... (unknown zasto )

Pitanje :

~ Koje fileove smijem obrisat (da bi mogao ustedjet na prostoru)

File & Folders (osim Date)

Slika #1 = Gornji dio
Slika #2 = Donji dio

File & Folders (Data & enGB & enUS/Interface)

Data
enGB
enUS/Interface

HvaLLa

Ak je problem zbog bodova, tko mi pomogne dobit ce 50
ot toga jedino sto smijes izbrisat je chase i screenshots nis vise

sry. ali ces morat izbrisat nes drugo

edit: probaj to izbrisat te patchve sto je plavo i ljubicasto, mislim da bi trebao radit bez tog probaj jer to si vec instal

Post dobio aplauz od Fajki

N3sTabilaN je napisao/la:
ot toga jedino sto smijes izbrisat je chase i screenshots nis vise

sry. ali ces morat izbrisat nes drugo

edit: probaj to izbrisat te patchve sto je plavo i ljubicasto, mislim da bi trebao radit bez tog probaj jer to si vec instal
~ Ovo sto vidis na Slikama nije instalirano ovo je slikano sa CD-ova ...
mahYr je napisao/la:
~ Ovo sto vidis na Slikama nije instalirano ovo je slikano sa CD-ova ...
pa i neces instal samo ces kopirat

WoW-3.0.8.9506-to-3.0.9.9551-enGB-patch
WoW-3.0.8.9506-to-3.0.9.9551-enGB-downloader

to porbaj da ne pribacis i vidi ocel radit

Post dobio aplauz od bak1r

Pa realno , ako si skidao patcheve , sve patcheve moze del osim updatera i tako smanjiti prostor , mada ja uvijek volim apelovati ljudima da ostavi kako jest i inace dolazi da velikih wow errora i problema , jer se i meni desilo nakon sto sam izbrisao pojedine patcheve i onda sam morao repair wow sto me je dovelo do revertovanja patcheva i opet patnji
da samo patcheve mozes da izbrises...i nece bit problema bar je tako kod mene ja sam ih samo install i izbriso odma i nije bilo problema :) GL

Venzlol je napisao/la:
Pa realno , ako si skidao patcheve , sve patcheve moze del osim updatera i tako smanjiti prostor , mada ja uvijek volim apelovati ljudima da ostavi kako jest i inace dolazi da velikih wow errora i problema , jer se i meni desilo nakon sto sam izbrisao pojedine patcheve i onda sam morao repair wow sto me je dovelo do revertovanja patcheva i opet patnji
Da li smijem ista iz Data-e da obrisem ... kao npr.. iz enUS-a il enGB-a Cinematic il nesto ?
mahYr je napisao/la:
Da li smijem ista iz Data-e da obrisem ... kao npr.. iz enUS-a il enGB-a Cinematic il nesto ?
Ne

mahYr je napisao/la:
Cinematic tj. filmove smijes izbrisat samo ti se nece prikazivat kad ulazis u igru.

Izbrisi filmove, stare patcheve i screenshote (mada oni skoro nista ne zauzimaju) ili ako imas przac jednostavno si kupis jedan prazan dvd i sprzis na njega te fajlove koji ti trebaju na PC-u tako ces osloboditi mjesto na hard disku i moci kopirati citav WoW.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.