Stormscale prvo nikad neces dospjeti u prvih 10k , jer je server prvo , overpopulated , full , dca , laga i slicno. Drugo , server gdje nasih igraca ima :
Tarren Mill , Al'akir ( nisam siguran za al'akir , vecina kazu da gube bgove , a za tm dok sam ja igrao nije bilo lose , mada smo gubili eots i pojedine bgove strava , al sad ne znam jel se to vrijeme promijenilo) , sto se tice ostalih realmove , nemoras poceti ondje gdje imas nasih , jer uvijek dodje do svadje , prepiranja i slicno ali eto , ja bi ti preporucio neki recommended realm , ako ne to , onda al'akir ti je prefectan realm za migrateanja , jer nema pretjerano nase raje i fin izbor za igranje (mada ja neigram ni na jednom od tih realmova

) i da , nase raje imas i na balnazzaru gdje ja igram , nema pretjerano oko 5 - 10 likova , fin friendly realm , bgovi su fini i slican napredak
@DOLLAR : on igra horde , nece horde igrati na spinebreakere , kad nasih ima samo na ally side i pojedinih kao sto je entel na horde side , neisplati mu se, mada sto se horde tice prejaka je na spineu