Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir, Doboj 2009

2.542 pregleda · 101 odgovor · otvorena 12.06.2009. u 20:36

Tema u zanimljive !!!

20.jul.2009, turnir u Doboju, u igraonici - space.

Znaci datum nije fiksan, mozda bude promjena, zavisi kad' kome ogovara, sto i jeste svrha ove teme.
Turnir se nece odrzati u istoj igraonici, gdje su se do sada odrzavali turniri u Doboju ( Manja ), nego u drugoj, koja je u drugom dijelu grada. Uglavnom, ima prodavnica odma pored, tu 30 metara, imaju 3 kafica i picerija. I bazeni su nekih 10ak min. ( manje ali eto da zaokruzim ) odatle.
Takodje 10ak min. ( e to je vec sigurno manje, ali eto ponovo da zaokruzim ) je dio grada, u kome je vecina ( 90% ) klubova i kafica, gdje "nocni provod"

Konfiguracija racunara:

- 2GB/1GB ddr2 RAM (Negde 1GB,negde 2GB)
- Club3D CGAX-4552 Ati HD4550 512MB DDR3 TV+2xDVI 600/1800
- AMD Athlon 3600+
- HDD 120GB SATA II

( ima 12 racunara )

HLTV ce biti na spratu, poovelik prostor, i izlazice se sa te strane, da se nebi smetalo igracima

Uplate bi bile po: 50km, onom ko osvoji islo bi 80%, a gazdi ostatak.

Kontakt e-mail:
[email uklonjen] ( swynY )
[email uklonjen] ( comi / 0ql )

Turnir ne organizuju kao do sada - Siletina, F16HT3R i Kramer. Nego "mi" ( space )

Doboj-Sarajevo 118 km
Doboj-Zvornik 98 km
Doboj-Mostar 215 km
Doboj-Banjaluka 100 km
Doboj-Bijeljina 106 km
Doboj-Brčko 89 km
Doboj-Gradiška 134 km

Datum nije siguran, temu bas zbog toga postavljam, da vidim ko ce moci doci, ko ne, kome kad odgovara, itd.

Tema u zanimljive !!!

DISTRimba je napisao/la:
ae pomjerite turnir na 25 pls 9-)
Nije fixan datum,znaci kad se dogovorimo sa svima koji misle doci i kad se vidi kada kome odgovara stavice se fixni datum...;)
ako bude sve kako treba mi tamo ON DOMINATION ! hrasnica - sarajevo jawim jos 9-)

Post dobio aplauz od b0k1

DISTRimba je napisao/la:
ae pomjerite turnir na 25 pls 8-)
I mislili smo, jer 25 je subota Mislio si doci pa zbog toga pitas, ili ?

EDIT: De molim vas, svi koji hoce/misle/dolaze nek' addaju msn(ove) koje imaju u infu., jer jedno 10 vas se prijavilo ovde, a nije dodalo nikog od nas na msn

Vidimo se na turu. nadam se
sYm 90%

-d0sTiNh0.
-yanne
-kraut.
-lukaz0r
-marva
(mozda maliSh0)

pozz

FANCY5 Comming 100 %

lineup :

liryo
chesta
evil
sila
zen

cu there ;)
swynY je napisao/la:
I mislili smo, jer 25 je subota;) Mislio si doci pa zbog toga pitas, ili ?

EDIT: De molim vas, svi koji hoce/misle/dolaze nek' addaju msn(ove) koje imaju u infu., jer jedno 10 vas se prijavilo ovde, a nije dodalo nikog od nas na msn :r

Vidimo se na turu. nadam se :-*
Ma da jer sam svaki put bio u Doboju na turniru pa bih rado dosao, a i onaj pub vam je drama dobar :D Jel mačak živ nisam ga čuo 100 godina :)
DISTRimba je napisao/la:
Ma da jer sam svaki put bio u Doboju na turniru pa bih rado dosao, a i onaj pub vam je drama dobar Jel mačak živ nisam ga čuo 100 godina
Pub u Zanackom ? Marka pivo, al postalo mi odvratno vise gore

Sutra je zadnji razgovor za tur., i onda u petak ide nova tema, sa fiksnim datumom i svim ostalim

Ugl. 90% da ce biti 25og
d0sT4_org je napisao/la:
sYm 90%

-d0sTiNh0.
-yanne
-kraut.
-lukaz0r
-marva
(mozda maliSh0)

pozz

Edituj na 0% pozz
0ql je napisao/la:
Ozbiljno je,da nije ozbiljno nebi ovde stavljalji...rlx ;)
Mozda i ti nekad napravis turnir...
Ajd jos jednom probaj biti tako zanimljiv, tako veeliki.. ;)
Pa me citiraj , ti il bilo ko drugi ! Mudonje, zajebane.
Rekao bi ti nesto, ali sam malo stariji i pametniji pa cu presutati, ovaj put samo..

I j**o vam turnir mater, ja kad sam ga pravio ku**c nisi u ruku znao stavit'..

Uglavnom, Dora, bakire, skrbo i slicni [ da ne spominjem prnjavor i sve ostale :) ], javiti see !! cao : *
Sve najbolje s turnirom..

Post dobio šamar od andreii

Ozrenko je napisao/la:
Ajd jos jednom probaj biti tako zanimljiv, tako veeliki..
Rekao bi ti nesto, ali sam malo stariji i pametniji pa cu presutati, ovaj put samo..

Uglavnom, Dora, bakire, skrbo i slicni [ da ne spominjem prnjavor i sve ostale ], javiti see !! cao : *
J**o mi turnir majku ?
Samo mi odgovori jel ovo ti meni psujes majku ?

Ozrenko je napisao/la:
Ajd jos jednom probaj biti tako zanimljiv, tako veeliki.. ;)

Uglavnom, Dora, bakire, skrbo i slicni [ da ne spominjem prnjavor i sve ostale :) ], javiti see !! cao : *
Prvo i prvo,citiracu onoga koga ja hocu da odg.
"Citiraj" je opcija koja nije zabranjena?
I nemoj tu da glumis nekog baju,ne smeju te ljudi citirati,psujes po forumu... i onda neke ";)" smajlije bacas...
Sta ces mi uraditi ? Prebiti me? Eto u petak ces me videti pa me izudaraj... nije nikakav problem.. Mogu i ja da bacim taj smajli ? evo ga...
;)
EDIT: btw. ako si i meni ovde gore opsovao majku.. onda i ja tebi psujem

Imate msn, teamspeak, ventrilo, skype, il se nadjite uzivo, pa se tamo prepirite , tema je napisana za turnir a ne za vase zajebancije.
DISTRimba je napisao/la:
Ma da jer sam svaki put bio u Doboju na turniru pa bih rado dosao, a i onaj pub vam je drama dobar :D Jel mačak živ nisam ga čuo 100 godina :)
Ziv je Mačak nego sta,radio je u Manji do skora ali dosadilo mu,sad poceo da "repa" treba snimati neki CD... mačak lud do yaya :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.