Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir, Doboj 2009

2.542 pregleda · 101 odgovor · otvorena 12.06.2009. u 20:36

Tema u zanimljive !!!

20.jul.2009, turnir u Doboju, u igraonici - space.

Znaci datum nije fiksan, mozda bude promjena, zavisi kad' kome ogovara, sto i jeste svrha ove teme.
Turnir se nece odrzati u istoj igraonici, gdje su se do sada odrzavali turniri u Doboju ( Manja ), nego u drugoj, koja je u drugom dijelu grada. Uglavnom, ima prodavnica odma pored, tu 30 metara, imaju 3 kafica i picerija. I bazeni su nekih 10ak min. ( manje ali eto da zaokruzim ) odatle.
Takodje 10ak min. ( e to je vec sigurno manje, ali eto ponovo da zaokruzim ) je dio grada, u kome je vecina ( 90% ) klubova i kafica, gdje "nocni provod"

Konfiguracija racunara:

- 2GB/1GB ddr2 RAM (Negde 1GB,negde 2GB)
- Club3D CGAX-4552 Ati HD4550 512MB DDR3 TV+2xDVI 600/1800
- AMD Athlon 3600+
- HDD 120GB SATA II

( ima 12 racunara )

HLTV ce biti na spratu, poovelik prostor, i izlazice se sa te strane, da se nebi smetalo igracima

Uplate bi bile po: 50km, onom ko osvoji islo bi 80%, a gazdi ostatak.

Kontakt e-mail:
[email uklonjen] ( swynY )
[email uklonjen] ( comi / 0ql )

Turnir ne organizuju kao do sada - Siletina, F16HT3R i Kramer. Nego "mi" ( space )

Doboj-Sarajevo 118 km
Doboj-Zvornik 98 km
Doboj-Mostar 215 km
Doboj-Banjaluka 100 km
Doboj-Bijeljina 106 km
Doboj-Brčko 89 km
Doboj-Gradiška 134 km

Datum nije siguran, temu bas zbog toga postavljam, da vidim ko ce moci doci, ko ne, kome kad odgovara, itd.

Tema u zanimljive !!!

Kramer je napisao/la:
Skrba oplodi me!!!:D;D
qme dolazim tamo večeras malo u after :)))) pa et' ako imas zelju mozemo se naći :)))))
mILOSofLP je napisao/la:
To vam je kad ste seljaci! :D Ma bice mjesta za spavanje,samo vi dodjite...
Brate, moram se samo raspitat da vidim kako cemo doci.

Kad dodjem ima da mi nadjes neku pi**u tamo 9-)
Racunajte na jedno ekipu iz prnjavora tj iNOSMNIA a chak mozda i dve za HAVEN nije jos sigurno nishta a iNSOMNIA dolazi u sastavu :kreso , ozrenko , azeraty , skole , rampage:D9-)
Fina igraona
dennah je napisao/la:
Brate, moram se samo raspitat da vidim kako cemo doci.

Kad dodjem ima da mi nadjes neku pi**u tamo 9-)
Ma dodji pjeske jeb0 ga pecenjak....vjeruj da se isplati i tom linijom preko BL,ipak je to Doboj ;p Ima neki bus jbg...raspitaj se,morate doci :D
dok vidim sa svojima , hocemo ici , oldies

u svakom slucaju , ja dolazim pa makar s mikSom

cu.
bak1r je napisao/la:
dok vidim sa svojima , hocemo ici , oldies :)

u svakom slucaju , ja dolazim pa makar s mikSom :D

cu.
prebice te neko!!!
Mirko94 je napisao/la:
prebice te neko!!!
da i to vidim , prijeti osoba iza laznog profila.

da mene neko hoce prebiti , javio bi se ko insan a ne krio se iza laznih profila.

chus.
bak1r je napisao/la:
da i to vidim , prijeti osoba iza laznog profila.

da mene neko hoce prebiti , javio bi se ko insan a ne krio se iza laznih profila.

chus.
Bolan, ne pretim ti ja, ja se zajebavam. Jesi lud ko struja
mystery tu 100%
Mozda dodjemo igrati mirofa kosta spy ja i jos jednog cemo naci nije nam skupo vozom a valja se doci pucati malo :D
Trebalo bi da dodjemo ako moji ne budu na moru al ja dolazim 100% a sad za koga cu igrati to ne znam sa mojima ako mognemo ako ne vidjecu :))) by : cyberSports : RELAX'ONE :))
BUYAKA je napisao/la:
mystery tu 100% ;)
pa bili ste i dole pa ste otkazali neznam sto niste trebali ici kad ste onoliko cekali mogli ste jos malo
al et bilo je zabave bilo je dobro
@ ono kad sam te pitao za brata!!!!!imas li!!!!
trazio te na steamu sendo ti poruku kaze neko nije buyaka brati mu je zato sam te pito
pus
SkrbaE youre so ubergay xD

u najavi buljuk djece iz Prnjavora xD svi dolaze u dugim hlachama jer kruze price o njima (dokoljenko and that kind of things)

Ponijece vazelin kad dodju u nas grad beli.

beware

Cuvajte se!

Spasi se ko mozhe ))))))))))))))))
swynY je napisao/la:
Hvala.

Da jos jednom napomenem, nije JUN nego - JUL

Evo i slika igraonice, sutra cu sprat da uslikam, pa cete i to da dobijete

EDIT: Da ne bi pisao novi post , svi koji misle, ili ce sigurno - doci turnir, molim vas dodajte me na MSN, najlakse cemo se tako sve dog; i na tu temu
jao samo tako jaka igraonica ja mislim da dolazim sa ekipom skupljamo se ugl vidjecemo nadam se da se vidimo tamo (K)
Ako budem imao vremena, doci cu da nadgledam malo. :)
I da, ovih mojih par poznanika ako planira dolaziti, da mi se obavezno jave, bilo gde, bilo kad.. :)
Ne znam koliko je ozbiljno ovo sve, ali ajde de, sto da ne :) neka probaju..
mILOSofLP je napisao/la:
Ma dodji pjeske jeb0 ga pecenjak....vjeruj da se isplati i tom linijom preko BL,ipak je to Doboj ;p Ima neki bus jbg...raspitaj se,morate doci :D
Raspitat cemo se.

Mislim da je najisplatnije tom linijom preko BL.

Pa eto vjerovatno se vidimo.
Ozrenko je napisao/la:
Ako budem imao vremena, doci cu da nadgledam malo. :)
I da, ovih mojih par poznanika ako planira dolaziti, da mi se obavezno jave, bilo gde, bilo kad.. :)
Ne znam koliko je ozbiljno ovo sve, ali ajde de, sto da ne :) neka probaju..
Ozbiljno je,da nije ozbiljno nebi ovde stavljalji...rlx ;)
Mozda i ti nekad napravis turnir...
0ql je napisao/la:
Ozbiljno je,da nije ozbiljno nebi ovde stavljalji...rlx
Mozda i ti nekad napravis turnir...
Znaš li kume koliko bi otprilike trebalo para da se dođe do Doboja iz Gornjeg Vakufa (autobuska karta) ? Da pokušam doci:$

~ spy
KostamaN1 je napisao/la:
Znaš li kume koliko bi otprilike trebalo para da se dođe do Doboja iz Gornjeg Vakufa (autobuska karta) ? :r Da pokušam doci:$

~ spy
Provericu pa ti javim danas...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.