Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Clanbase OpenCup Spring i Bihnet Cup

554 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.06.2009. u 01:15

Evo upravo je zavrseno i bihnet finale u call of duty 4 koje su igrali t'Recon i MSF.MSF je veoma dobro krenuo i poveo s 3:2, ali ubrzo smo doveli sve u red i pobjedili prvu mapu s 15.:5.Druga mapa je pocela slicno kao i prva, ali imali smo preveliku prednost s prve mape.SS-ove mozete pogledati ovdje i ovdje Sva ostala dogadjanja za ovaj turnir mozete procitati ovdje
Lineup:LoCoOo,hzZrd,ARUUU,CHAOZ,ryL

S malim zakasnjenjem donosimo izvjesataj s finalnog susreta sa timom NextLevel.Krenuli smo veoma dobro ali nazalost konstantno smo gubili runde na nase greske.SS-ove mozete pogledati ovdje i ovdje.Izgubili smo s rezultatom 25:15 ali se na kraju ispostavilo da je nextlevel imao igraca koji nije imao pravo igrati.Na kraju je rezultat glasio tRecon forfeit : 1 nextlvl.Ovo je prvi put da jedan bosansko-hercegovacki team osvojio neki clanbase open cup i jos jednom dokazao da slovi za najbolji bh team.Konacni poredak pogledajte ovdje.Sve ostale warove mozete naci na cb-u
Lineup:LoCoOo, MZK__, ARUUU,CHAOZ, ryL

Pozz od t'Recon team-a
Cestitam
Moje najiskrenije cestitke... Puno srece i uspjeha u nastavku vaseg postojanja. Ovo je zaista jedna velika stvar za BiH i naravno za vas! GG i moj respect...

Car CoD4 sam dozivio i licno... Inace nisam zaljubljenik te igre... Ali je se pojavio momak u nasem gradu koji je tvrdio da igra za repku BiH! Malo smo opucali sa njim, i stvarno momak puca nevjerovatno... Kada smo s njim pucali upoznao nas je osnovama nekim... Cini mi se da se zove Ames! Sorry ako sam pogrijesio...

Jos jednom gg i Respect!
Bravo, stvarno mi je drago, jako volim COD serijale i zaista mi je drago vidjeti ovakve rezultate.
Dečki samo nastavite trenirati, još veći uspjeh će polako doći.
Svaka cast , samo nastavite !
svaka cast momci....na najbolji nacin promovirate bih
Nisi dodao da je ovo treca liga CoD4 S&D OC'a :) Cestitke.
Nicky je napisao/la:
Nisi dodao da je ovo treca liga CoD4 S& OC'a Cestitke.
Treća?

Ja baš kontam da je četvrta
Nicky je napisao/la:
Nisi dodao da je ovo treca liga CoD4 S&D OC'a :) Cestitke.
- malo bolje pogledaj i pootvaraj ovo OVDJE
Svaka cast ryl!

Cestitam, doveo si ih u red da valja samo tao nastavite.

Iskrene cestitke od srca!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.