Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bihnet

165 pregleda · 15 odgovora · otvorena 22.06.2009. u 18:09

Izvinjavam se na drugoj temi danas!

Naime problem je sljedeci:
Ja lijepo odem da vidim na Bihnetovu stranicu da vidim kolko sam potrosio kad ono 3500gb dobro hajde!
Sutra sinem patch za sims 300 mb !
Onda sutra pogledam kolko sam potrosio kad ono opet 3500gb i spustim malo dole da vidmi ono PREGLED PO DANIMA kad ima samo do 13 kolko je potroseno limita a danas 22! Uopste mi od tad ne ide ona kazaljka sa 3500gb i gore pise potroseno 3500gb!
Imali kakav program da vidim kolk osam potrosio limita!
Nazvao BH telekom pustaju mi neke ilahije (dd)
ma ovih dana nesto rae meni je stalo na 13.6 samo cekam kad ce pustit tu "neku aplikaciju" pa da me srcani strefi kad vidim kolko sam potrosio rade na tome kazu...al samo hoce da pare izmame..

Post dobio šamar od xE0N

pa kako me je***o vise nerivirate JEL MORA ZA JEDAN PROBLEM BIT OTOVRENO JE***O OTPRILIKE 20 JE****H HILJADA TEMA
pogledaj zanimljive idiote

Post dobio šamar od xE0N

Zanimljive-Kradja.
DU-program!

Post dobio šamar od xE0N

StoRm_ je napisao/la:
pa kako me je***o vise nerivirate JEL MORA ZA JEDAN PROBLEM BIT OTOVRENO JE***O OTPRILIKE 20 JE****H HILJADA TEMA
pogledaj zanimljive idiote
Ne seri ba vidis da nesto Bihnet nije uredu!:@

Post dobio šamar od xE0N

I meni se to desi...
Malo kasni kada skines ali nemoj se cudit kad ti dodje prevelik racun.

Post dobio šamar od xE0N

Headmyster je napisao/la:
Ne seri ba vidis da nesto Bihnet nije uredu!:@
Pa nije Bihnet uredu, prave nesto servere ... ukinuli su privremeno stanje racuna, samo da ljudima racun nabiju, i servis, odnosno brzina im je opala pravo !! rekli su da ce danas opet pustiti u pogon stanje racuna ali nista se nije desilo

bilo je obavjestenje na njihovoj stranici o tome:
u periodu od četvrtka 11.06.2009. u 16.00 sati do ponedjeljka 15.06.2009. u 24.00 sati prodajna mjesta i Kontakt centar BH Telecoma će pružati usluge sa ograničenom funkcionalnošću. Naime, zahtjevi za pojedine usluge će se primati, ali se usluge neće moći pružiti korisnicima odmah po podnošenju zahtjeva, nego nakon 15.06.2009. godine.

- korisnici web portala BH Telecoma u istom periodu neće moći vršiti promjene na korisničkim accountima, niti će biti omogućen uvid u detaljni izvještaj o potrošnji putem web-a u periodu od 16.06.2009. do 18.06.2009.

Otežan način rada naših prodajnih mjesta i Kontakt centra je uzrokovan zamjenom aplikacijskih sistema. Nakon završetka ovog zahtjevnog posla, BH Telecom će pružati svojim korisnicima usluge višeg nivoa kvaliteta i nadamo se, značajno doprinijeti većem zadovoljstvu korisnika usluga.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

BH Telecom

al nista, produzili su oni to fino jos koju sedmicu, te radove
Do bihneta je, prave nesto servere, i meni je tako od 11-tog mi stoji ono kad sam potrosio, valjda ce uskoro napraviti

Post dobio aplauz od xE0N

bila je vec jednom tema u vezi owog !

ma to su lopovi mrtvi !

Post dobio šamar od xE0N

S1ZE_ je napisao/la:
bila je vec jednom tema u vezi owog !

ma to su lopovi mrtvi !
Najveci lopvi !!
Pogotovo oni u posti +++++ im sve po ++++++

Post dobio šamar od xE0N

brance je napisao/la:
Pa nije Bihnet uredu, prave nesto servere ... ukinuli su privremeno stanje racuna, samo da ljudima racun nabiju, i servis, odnosno brzina im je opala pravo !! rekli su da ce danas opet pustiti u pogon stanje racuna ali nista se nije desilo

bilo je obavjestenje na njihovoj stranici o tome:
u periodu od četvrtka 11.06.2009. u 16.00 sati do ponedjeljka 15.06.2009. u 24.00 sati prodajna mjesta i Kontakt centar BH Telecoma će pružati usluge sa ograničenom funkcionalnošću. Naime, zahtjevi za pojedine usluge će se primati, ali se usluge neće moći pružiti korisnicima odmah po podnošenju zahtjeva, nego nakon 15.06.2009. godine.

- korisnici web portala BH Telecoma u istom periodu neće moći vršiti promjene na korisničkim accountima, niti će biti omogućen uvid u detaljni izvještaj o potrošnji putem web-a u periodu od 16.06.2009. do 18.06.2009.

Otežan način rada naših prodajnih mjesta i Kontakt centra je uzrokovan zamjenom aplikacijskih sistema. Nakon završetka ovog zahtjevnog posla, BH Telecom će pružati svojim korisnicima usluge višeg nivoa kvaliteta i nadamo se, značajno doprinijeti većem zadovoljstvu korisnika usluga.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

BH Telecom

al nista, produzili su oni to fino jos koju sedmicu, te radove
Nadam se da ce popravit
Jarane ti si napiso da si potrosio 3500gb jesil ti pri sebi to ti je 3,5 terabajta

Post dobio šamar od xE0N

PrO_G4M3R je napisao/la:
Jarane ti si napiso da si potrosio 3500gb jesil ti pri sebi to ti je 3,5 terabajta
whahahahahahah

Post dobio šamar od xE0N

Jesam ja nesto pogresno reko ili se ti smijes uzalud...

Post dobio šamar od xE0N

PrO_G4M3R je napisao/la:
Jesam ja nesto pogresno reko ili se ti smijes uzalud...
Smije se uzalud ...:r

Post dobio šamar od xE0N

- kradja limita!

-nabijanje (prekoracenje limita)

-mamu im...

Ako predjem limit necu im platiti racun pisat cu zalbu!

Post dobio šamar od xE0N

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.