Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Skin]Stari g.ba!

746 pregleda · 74 odgovora · otvorena 10.06.2009. u 19:40

Pozzzz all!

Evo mene je uhvatila nostalgija za starim g.ba!
Samo da kazem spammeri imao sam ja jos acc-ova osim ovog!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pa sam dobio ideju da postavim temu da vidim koliko bi vas zelilo da se doda jos jedan skin sa imenom Stari G.ba!?!

Evo samo da vidite da se posjetite te ljepote:

Da vidite stari g.ba posjetite stranicu web.archive.org!
-------------------------------------------------------------------------------------
Evo jedne pretpostavke da ce neko reci hahahah vidi online 19!Sta ima veze bolje 19 normalnih nego 200 nenormalnih gdje spadam i ja!:P:|

-----------------------------------------------------------------------
:*:*
94 godište i ne zna razliku između fobije i nostalgije :S

@topic

Ne znam koji ce mi qrac stari skin. Zapravo i ne valja uopste, i puno je bolji ovaj default sad kao i black/blue verzija.
Tebi je bolje da dobijes old g.ba skin ili da se uklone svi bugovi?Prije bi uklonio sve ove bugove ,a tek onda stavljo skinove i ostalo ali naravno da sam ADMIN posto nisam ja se tu nista ne pitam kao ni ti zato suti.
Mislim nisam bio toliko dugo na g.ba ali bio sam dovoljno da me uhvati fobija!

Sad se bojiš starog skina?

Nauči se izražavat'

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Što se tiče teme - samo tako spamerska. Čisto spamerska. Ja sam 2,5 godine na G.ba i stari i novi G.ba se ne mogu poredit'.

Iako je na starom bilo puno manje bugova, a ovaj novi pun bugova ko slika tempere, bolji je novi G.ba. Moderniji, ljepši i brži. Jednostavno se ne može poredit' sa starim.

A, uostalom, sve se mijenja - sve prolazi. Tako je u svijetu, u životu; ali tako je i u ovom, našem, virtualnom svijetu.
jes mozda se vama svidja taj old skin al taj skin bi u nekom ocjenjivackom smislu dobio vrlo losu ocjenu sto bi g.ba oznacilo kao los comunity zato jos jednom promislite o ovome
Ma ne valja , bi mozda dobro bilo onaj stari crni i to za 400 bodova onda bi se svi borili za bodove
Ja nisam za jer mi se stari g.ba nimalo ne svidam ljudi nam prave bolje vi bi da nam vrate staro glaso sam za naravno radi pojedinaca
Ovo gledam nesto postove i vecina zeli stari g.ba...

Meni je ovaj bas ljepsi sta vi pametujete, moramo biti u trendu ovaj skin je malo modernij pa zato
i ja sam ZA, naravno glasao sam ZA ^^

skin je malo reci PREJAK ionako me nostalgija vuce za njim ^^
Ja vas nikako ne kontam :S , kad je bio ovaj stari skin trazili ste da se pravi new skin,i evo napravio se novi skin , i sad o5 hocete stari skin :S

NE BI VAM NIKO UDOVOLJIO ! ;)

EDIT : Ne Znate Ni Vi Sta Hocete :O xD
ma nebi smetalo da stave i stari skin
DA !
HD1904 je napisao/la:
Ja sam ZA;D
Aj mi samo pls objasni sto si ZA ?
dinoxus je napisao/la:
DA !
glupo je razmatrati o stvarima koje su gorova pa neizvodljive
@ da je ovaj skin stari, a stari novi, fatala bi vas fobija za ovaj skin

dao sam jednom davno prijedlog, ako je moguće vratiti stari skin, naka ga stave u shop, ali cjena 200 bodova.
pa da vidimo kome nije žao izgubiti pr0 rank za stari skin :)
csbih.net toga nema ni u arhivi xD
Ovaj novi je moderniji 100 x i uljepsava ovu stranicu duplo vishe nego prije .... Hvala adminima sto su dali nam nove skinove !!!!
Agich je napisao/la:
glupo je razmatrati o stvarima koje su gorova pa neizvodljive
@ da je ovaj skin stari, a stari novi, fatala bi vas fobija za ovaj skin

dao sam jednom davno prijedlog, ako je moguće vratiti stari skin, naka ga stave u shop, ali cjena 200 bodova.
pa da vidimo kome nije žao izgubiti pr0 rank za stari skin
meni nije, ionako ti nista ne vrijede bobe :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.