Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Skin]Stari g.ba!

746 pregleda · 74 odgovora · otvorena 10.06.2009. u 19:40

Pozzzz all!

Evo mene je uhvatila nostalgija za starim g.ba!
Samo da kazem spammeri imao sam ja jos acc-ova osim ovog!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pa sam dobio ideju da postavim temu da vidim koliko bi vas zelilo da se doda jos jedan skin sa imenom Stari G.ba!?!

Evo samo da vidite da se posjetite te ljepote:

Da vidite stari g.ba posjetite stranicu web.archive.org!
-------------------------------------------------------------------------------------
Evo jedne pretpostavke da ce neko reci hahahah vidi online 19!Sta ima veze bolje 19 normalnih nego 200 nenormalnih gdje spadam i ja!:P:|

-----------------------------------------------------------------------
:*:*
Ja sam za
Smarate sa starim g.ba bilo pa prošlo, sve se mjenja ovaj novi je 9999 x puta bolji od tog.
Nakon tolikog truda admina za boljim skinovim, vi biste da se sve vrati na staro ? :r
Bas je fora da imas sve skinove koji se mjenjaju na g.ba
Dosadni ste sa ovim temama...nidje veze....jesil ti uopste bio registrovan kad je stari gba bio....po meni ovaj jaci et moje misljenje...
UZI je napisao/la:
Bas je fora da imas sve skinove koji se mjenjaju na g.ba
neka si ti 2 puta glaso za, ZA !! .....

Iskreno receno svejedno.. Ja i onako default skin koristim... Xd
Prvo da kazem da je stari gamers.ba skin prevaziđen i loš, a da tako nije imali bi ga u opcijama sigurno. Osim toga, ne znam stvarno kakav ti je izraz da te fobija hvata? Edituj post i napisi da si nostalgičan za starim gamers.ba skinom.

Sve u svemu ništa od ovoga.
et j**i ako nisam mislio danas da otvorim istu temu.. bgm.. et preduhutrio si me.. naravno slazem se s ovim.. volio bih da stave i stari skin g.ba
Dobar je ovaj plavi ba al moze i taj stari umjesto ovog pocetnog jest ruzan fuj
A ko si ti da se postavis na tu poziciju da pitas ostale dali zele da se vrati "old school skin" ? Jesi li admin, mod, coder ovog sajta ? Ne, zato molim te nevaljaj gluposti (:

No offense.

Gamers.ba ide putem buducnosti i nece se vracati u proslost
AJdE je napisao/la:
neka si ti 2 puta glaso za, ZA !! .....

Iskreno receno svejedno.. Ja i onako default skin koristim... Xd
Zar???
Kako mogu 2 puta :S
spammeri umrite plz, sto nebi imali opciju starog skina pa ko hoce nek uzme ko nece ne mora :/
alo ba šiptar , neće se niko mučit da re-codira onaj stari skin radi tebe. j**o te skin da te j**o , ja imam ovaj defaultni i extra mi je.
Ja skina cccccc...

Haj ba mali spusti se na zemlju..
Bogati koji ti je prije acc bio nemoj srat
Jason je napisao/la:
alo ba šiptar , neće se niko mučit da re-codira onaj stari skin radi tebe. j**o te skin da te j**o , ja imam ovaj defaultni i extra mi je.
Hahhah ti ga odmah u bubrege :D :D
A vidim ne možes nesto siptare smisliti :D
torQ7u je napisao/la:
A ko si ti da se postavis na tu poziciju da pitas ostale dali zele da se vrati "old school skin" ? Jesi li admin, mod, coder ovog sajta ? Ne, zato molim te nevaljaj gluposti (:

No offense.

Gamers.ba ide putem buducnosti i nece se vracati u proslost
Buducnosti ? ok mozda si upravu,al vecina gamera ide sa g.ba i g.ba polako propada,mozda shulz dodje i spasi nas sve al mu neda zena xD Bgm tQ sumnjam da g.ba ide putem buducnosti....

On topic :
Nebi bilo dobro,ljudi se patili,napravili nam,i vi opet ocete nesto da mjenjate,evo vam ku**c,nije kemo lud !!!!!!!
da hoce napravit npr

gamers.ba/stari

i tuj stari g.ba pa da vidimo kolko ce raje biti na starom g.ba a kolko na novom
Meni je i ovaj super, btw znas li ti sta je fobija??

*Fobija (grč. phobos - strah, bijeg) je izraženi trajni strah, najčešće prekomjeran ili neopravdan, a pojavljuje se u vezi očekivanja specifičnog objekta ili situacije.

Mislim da si htjeo reci nostalgija al et

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.