Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WPE PRO Problem

65 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.06.2009. u 18:51

Kada ocu da downloadujem WPE PRO pise da je virus -- a nije,ja iskljucim antivirus i pokusam ga download sa svakog sajta i napise mi: Cannot download WPE PRO.rar from rapidshare.com The download was terminately broken.
Svi imaju a treba mi nesto. Molim vas pomozite i recite kako da ga downloadujem?
N O S P A M
resartuj PC, tek kad udjes u windows ugasi antivirus ili firewall ako imas i onda idi na rapidshare i skini.
sad na ovom session ti je blokao download pa nece, znaci rr i ugasi sve za zastitu i skines, onda opet upali antivir i fire. 9-)
brance je napisao/la:
resartuj PC, tek kad udjes u windows ugasi antivirus ili firewall ako imas i onda idi na rapidshare i skini.
sad na ovom session ti je blokao download pa nece, znaci rr i ugasi sve za zastitu i skines, onda opet upali antivir i fire. 9-)
Uradio,ugasio komp,upalio,ugasio antivirus,ugasio firewall,downloadowo i taman da se download i opet pise ono link broken file source cant be read etc. -.-
Sontixx je napisao/la:
Uradio,ugasio komp,upalio,ugasio antivirus,ugasio firewall,downloadowo i taman da se download i opet pise ono link broken file source cant be read etc. -.-
Ako ti ne javlja za virus kad to uradiš, probaj skinut' preko torrenta
4rm4n1 je napisao/la:
Ako ti ne javlja za virus kad to uradiš, probaj skinut' preko torrenta :)
Kad to uradim,otvorim zip fajl,kliknem dvoklik na WWPE PRO.exe i pishe mi ovako: Cannot execute "C:DOCUME¬1/pc/LOCALS1..etc. I pojavi mi se Warning: WPE PRO.EXE will be compressed only after closing the appliaction using it.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.