Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

basovi :D

127 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.06.2009. u 16:43

imam vufer vlik ali ne udaraju basovi tolko kako da ih povecam ? znam preko wmp ali krci :S
možda ga nisi namjestio kao wofera nego kao obični speaker pokušaj to
To znaci odmah da nije jak ; Nema veze koji je player, bio to Winamp ili Media Player .. Nema brate nishta jako ispod 100-150 KM ..

Post dobio šamar od xE0N

iwdnplay je napisao/la:
To znaci odmah da nije jak ; Nema veze koji je player, bio to Winamp ili Media Player .. Nema brate nishta jako ispod 100-150 KM ..
platio sam ih 170 KM :S 5.1 ... imam zvucnu c - media sa 6 rtupa ali cim instal driver rr se pc svako 30 min .. a sad mi je na one 3 sound max ..
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
platio sam ih 170 KM :S 5.1 ... imam zvucnu c - media sa 6 rtupa ali cim instal driver rr se pc svako 30 min .. a sad mi je na one 3 sound max ..
oke, imam istu zvucnu, mada je ne koristim jer je sranje, i uzalud bacene pare.

Znaci sve ti je do instalacije drivera, i podesenja cpanela zvucne, preporucujem ti da prebacis na integriranu zvucnu, jer ta ti je iskreno .. sranje zesce.

Ako ti je nekim slucajem Realtek, mogao bih ti pomoc pri konfiguraciji cpanela, samo se ti pobrini da pravilno instaliras sve. Toliko.

Post dobio šamar od xE0N

pa normalno da nemas bassa jer 5+1 nije za bass neg za ugodjaj :)
imal woofer pojačalo

ako nema onda nemaš koristi od njega jer zvučna ima snagu od 5W
iwdnplay je napisao/la:
oke, imam istu zvucnu, mada je ne koristim jer je sranje, i uzalud bacene pare.

Znaci sve ti je do instalacije drivera, i podesenja cpanela zvucne, preporucujem ti da prebacis na integriranu zvucnu, jer ta ti je iskreno .. sranje zesce.

Ako ti je nekim slucajem Realtek, mogao bih ti pomoc pri konfiguraciji cpanela, samo se ti pobrini da pravilno instaliras sve. Toliko.
sad mi je na integrisanoj
sad mi je na integrisanoj
Koja je?

Post dobio šamar od xE0N

Problem rijesen:

Nisi lijepo spojio svuznike na PC kao i na Sub Malo se igraj sa žicama od zvucnika i pogodit ces
torQ7u je napisao/la:
Problem rijesen:

Nisi lijepo spojio svuznike na PC kao i na Sub Malo se igraj sa žicama od zvucnika i pogodit ces
thx
ev napravio sam pola onog utikaca crnog gurno u narandastu sada bass tuce ko thx svima lock temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.