Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

L

134 pregleda · 3 odgovora · otvorena 09.06.2009. u 14:42

Eh dragi gameri ....imam problem sa localhostom , sa kojeg god tutoriala sam pokusavao oko ovo xamp,apache server znacii ono cisto rekreativno raditiii ,,,mislim da tu nije velika filozofija kliknut na start.bap iii on mi otvori mozzilu i ukuca gore localhost , a dole page not found :S

http://www.gamers.ba/forum/8/66458/-tut-sajt-na-vasem-kompu/ sve ja to laganini al localhost= page not found.Jel zna neko u cemu je problem?

@ jason jesam ,znash da sam tebe bash peglo oko ovog
Edit: ae sad cu vidjetT ,sve ponovo skidam ,mada mislim da nije ...
@ under:: ti sad lud?
Jesi start apache ? :| , imash XAMPP Control Panel otvori , i možda nije kvačica na apache.

edit :
Blocka li ti firewall? , jedino može to bit 100% , jer jedino ne moš otvorit localhost ukoliko nije servis started. ili blocked , od strane firewalla.
chorme ne podrzava apache samo mizila i ie ja mislim

@edit : meni je tako .. a vi kako hocete blocka ti firewal kad sam ja imo anti virus ... onda mi tako bilo nije htjelo otvorit .. mozes ga pokrenut pisel ti ista kad ides start ? dole u onom bjelom
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
chorme ne podrzava apache samo mizila i ie ja mislim

@edit : meni je tako .. a vi kako hocete blocka ti firewal kad sam ja imo anti virus ... onda mi tako bilo nije htjelo otvorit .. mozes ga pokrenut pisel ti ista kad ides start ? dole u onom bjelom
AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAHAHHHHAHAHAHHHAHAHHAHAAAAAAAA
EPIC JE***I FAIL
AHAHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAHAHHAHAH
AHHGAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.