Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporucite mi BROWSER igru!

216 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 21:37

Pozdrav svima!
Ako neko zna neku dobru BROWSER igru da nije ovo GLADIATUS,TRAVIAN,BITEFIGHT,itd..

Ali samo da je na SRBIJANSKOM,BOSANSKOM ili HRVATSKOM jeziku!

Unaprijed HVALA!
Najbolja, odi vanka s drustvom :)
- Cyber - soccermanager.com, ikariam, ogame itd. :o
meni najbolja
www.erepublik.com
igrica je mrak, igram je već godinu dana nije mi dosadila ;)
mozes praviti svoje firme ( u kojima rade pravi ljudi, znaci ti možeš zaposliti mene i sl.), možeš se kandidovati za predsjednika država ( malo teže ), ući u kongres i donositi zakone i još mnogo toga :D
Agich je napisao/la:
meni najbolja
www.erepublik.com
igrica je mrak, igram je već godinu dana nije mi dosadila
mozes praviti svoje firme ( u kojima rade pravi ljudi, znaci ti možeš zaposliti mene i sl.), možeš se kandidovati za predsjednika država ( malo teže ), ući u kongres i donositi zakone i još mnogo toga
idole citas li temu SAMO NA EX-YU JEZICIMA
Warground je napisao/la:
idole citas li temu SAMO NA EX-YU JEZICIMA :D
igrica se može prevesti na hrvatski sa greasmonkey-om - samo instal skriptu ;)
@ igricu osobe koje nisu maloumne i na engleskom mogu normalno igrati ;)
Agich je napisao/la:
igrica se može prevesti na hrvatski sa greasmonkey-om - samo instal skriptu
@ igricu osobe koje nisu maloumne i na engleskom mogu normalno igrati
Jesam li ja postavio ovu temu
www.hattrick.org

Ukratko o igri :

Ima 6.Liga, normalno da ces dobiti klub u 6.Ligi kad se tek prijavis, samo ako budes prvi ides u 5,4,pa zatim i do premier lige...Imas svoj vlastiti klub, na pocetku kad se prijavis napravis ime kluba koje mozes mijenjati sveke sezone, nadograđujes kapacitet stadiona, sjedeca mjesta - svecane loze - stajaca mjesta i natkrivena mjesta, sve sto ti je veci kapacitet stadiona vise para ces dobijati od igranja utakmica(logicno), kupujes-prodajes igrace, zaposljavas upravu (ekonomiste,fizioterapeute,doktore,glasnogovornike, itd itd.), izaivas protivnika na prijateljksu utakmicu, igras kup svake sezone, ugl. ti si "ROMANA ABRAMOVIC " , radis'h sta ti je q cejf sa klubom !

@ Ja imam klub u 4 Ligi, bio 3 sezone u 3,pa dosao malo u 5,pa evo sad u 4-toj i uci cu opet u 3 ligu

Ako si zainteresovan da igras igru i da kupis klub javi se
Da ti ne lazem klub je prejak !
Od kapaciteta stadiona,do igraca,treneramuprave. itd itd...
Jer ce tebi trebati hi hi hi pure da dodjes u 5 a kamo li u 4 ili 3

etc..
- hr.kingsage.com ( igram je trenutno, nije loša )
- plemena.net

Edit : Nešto o kinsage...

Na početku KingsAgea, Vaše kraljevstvo se sastoji od malenog naselja okruženog s mnogo plodne zemlje. Možete li ga proširiti u veliki grad i pretvoriti Vaše kraljevstvo u trgovačko središte i glavni grad? Ove stranice će vam dati pregled o tome kako biste bili u mogućnosti to učiniti.

Možete proširiti naselje u Vašem dvorcu. Malo pomalo moći ćete graditi nove zgrade. Također, tamo možete proširiti sirovine - Vaše kraljevstvo treba drvo, kamen i željeznu rudu.

Postoje druge kraljevstva u blizini vašeg naselja, koje pripadaju drugim igračima. Možete trgovati ili započeti rat s njima, čim ispunite uvjete za to.

Možete trenirati odane vojnike u Vašem kasarnama. U početku ćete moći trenirati štitonoše, no kasnije ćete moći trenirati druge jedinice uključujući i zastrašujuće crne vitezove.

Uskoro će Vaše naselje postati moćno i snažno kraljevstvo. Ono će postati trgovačko središte i mjesto nastanka snažnih i pobjedničkih križara. A povrh svega, Vaše će ime biti hvaljeno i slavljeno daleko izvan granica Vašeg kraljevstva.
Warground je napisao/la:
Jesam li ja postavio ovu temu ???
nisi, pa zato nije ni potrebno da brineš je li igrica na engleskom ili na ex jeziku ;)
www.fudbalskimenadzer.com

Pravljen je na fazon pravog Football Manager-a , ima dosta slicnosti , a meni je i malo zanimljiviji.

Mozes uzeti klub kao i u pravom FM-u sa pravim igracima , a mozes igrati i privatne lige , u kojima dobijes 175 mil. eura i kupujes sebi igrace koje zelis.

Utakmice se igraju svako vece po jedna , znaci imas do ponoci da napravis tim i taktiku koju zelis , utakmicu ne mozes gledati kao u pravom FM ( mozes nesto kao preko komentatora kad kupis premium , ali nzm pojedinosti jer to ne koristim ) a rezultati se objavljuju u 4:00 ujutru ...

Ako zelis probaj
deadlycha je napisao/la:
www.hattrick.org

Ukratko o igri :

Ima 6.Liga, normalno da ces dobiti klub u 6.Ligi kad se tek prijavis, samo ako budes prvi ides u 5,4,pa zatim i do premier lige...Imas svoj vlastiti klub, na pocetku kad se prijavis napravis ime kluba koje mozes mijenjati sveke sezone, nadograđujes kapacitet stadiona, sjedeca mjesta - svecane loze - stajaca mjesta i natkrivena mjesta, sve sto ti je veci kapacitet stadiona vise para ces dobijati od igranja utakmica(logicno), kupujes-prodajes igrace, zaposljavas upravu (ekonomiste,fizioterapeute,doktore,glasnogovornike, itd itd.), izaivas protivnika na prijateljksu utakmicu, igras kup svake sezone, ugl. ti si "ROMANA ABRAMOVIC " , radis'h sta ti je q cejf sa klubom !

@ Ja imam klub u 4 Ligi, bio 3 sezone u 3,pa dosao malo u 5,pa evo sad u 4-toj i uci cu opet u 3 ligu

Ako si zainteresovan da igras igru i da kupis klub javi se
Da ti ne lazem klub je prejak !
Od kapaciteta stadiona,do igraca,treneramuprave. itd itd...
Jer ce tebi trebati hi hi hi pure da dodjes u 5 a kamo li u 4 ili 3

etc..
Potpisujem, hattrick je vrh, dok se uhodaš proći će dosta vode kroz korito, ali je igra vrh! Kupovina igrača, smišljanje taktike, živciranje kad primite gol, briga o navijačima, ekonomiji, najmladjima, sve u svemu igra je mocna.
ova nije na nasem jeziku, al je prejaka browser igra. ako znas malo engleskog, a trebo bi znat, onda igraj ovo:

http://agents-target.com/

GL ...
bolje bi ti bilo da igras www.torncity.com jes da je na engleskom al lako skontati :D
www.wmvirtual.com

www.barafranca.com (mozes prebaciti na nas jezik)
Naj bolje ti je da se prijavis na ikariam.rs slicno travianu ali dosta razlicito:D
evo ti nekoliko dobrih igara:
www.bitefight.ba (na nasem jesiku ima)
www.battleknight.com (na nasem jesiku ima)
www.ikariam.ba (na nasem jesiku ima)
www.travian.ba (na nasem jesiku ima)
www.ogame.com
www.gladius.com (na nasem jesiku ima)

eh jaro nadam se da je dosta od mene. sve sam ti preporucio najpopularnije browser igre sadasnjice. :D
igra je na nasem jeziku i sve je potpuno besplatno(nema premiuma niti bilo kakvog kupovanja i diskriminacije)

igra je kreirana samo kao hobi jednog administratora koji usavrsava svoje PHP programiranje i dizajniranje...

http://www.tplanets.tk

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.