Eh prvo bi se izvinijo xD adminima i modovima na temi...
A posto vidim da nedostaje nekoliko Browser igara u "Browser igre" na Gamers.ba
... evo cisto samo da dam linkove onima koji ne znaju za neke... Evo 2 veoma dobre browser igre, Katsuro ja trenutno igram a za ovu sam cuo da nije losha
Linkovi:
Katsuro (neprekidna borba izmedju drevnih samuraja... necete se pokajati
)
Plemena (hmm ne znam bas puno o ovoj al uglavnom mislim da je nesto slicno kao Travian, mislim da se ni za ovu necete pokajati
)
Eto jos jednom se izvinjavam ova tema je cisto onako novost za one kojima je dosadno a imaju vremena clickat... ove igre ce im ubiti dosadu
Da ne bi bilo spamova mislim da je najbolje da Lock temu...a mene naravno NE banujete
Hvala na razumjevanju.
A posto vidim da nedostaje nekoliko Browser igara u "Browser igre" na Gamers.ba
... evo cisto samo da dam linkove onima koji ne znaju za neke... Evo 2 veoma dobre browser igre, Katsuro ja trenutno igram a za ovu sam cuo da nije loshaLinkovi:
Katsuro (neprekidna borba izmedju drevnih samuraja... necete se pokajati
)Plemena (hmm ne znam bas puno o ovoj al uglavnom mislim da je nesto slicno kao Travian, mislim da se ni za ovu necete pokajati
)Eto jos jednom se izvinjavam ova tema je cisto onako novost za one kojima je dosadno a imaju vremena clickat... ove igre ce im ubiti dosadu

Da ne bi bilo spamova mislim da je najbolje da Lock temu...a mene naravno NE banujete

Hvala na razumjevanju.

...