Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dnevni Satir

169 pregleda · 14 odgovora · otvorena 04.06.2009. u 12:31

U moru zabavnih web stranica u našoj zemlji, nedavno pokrenuti Dnevnisatir.com, stranica sa komičnim prikazom naše svakodnevice i njenih glavnih likova, predstavlja pravo osvježenje.

Sa 'friškim dezinformacijama svaki dan', sajt na satiričan način piše o dešavanjima u našoj zemlji i svijetu, a vijesti su raspoređene u kategorije Naši, Anamo Oni, Crveni itison, LSD, Eureka.

DnevniSatir.com

Ludilo stranica,šta vi mislite o ovome?
Meni je licno najbolje:

Mali šloger 2009 – folk festival dječije pjesme

HAHAHHHAHA
Kao da Bosna i Hercegovina nije dovoljno u problemima, na pomolu su nove podjele koje će dodatno zakomplikovati situaciju između, ali i unutar konstitutivnih naroda. Naime, Ljevičarska demokratska stranka (LjDS) je kasno sinoć obavila proglas u kojem traži formiranje četvrtog entiteta u kojem bi osobe koje pišu lijevom rukom živjele bez predrasuda i u kojem bi sve bilo na njihovu lijevu ruku.

„Dosta nam je ponižavanja i prilagođavanja dešnjacima. Mi želimo da stvorimo mjesto na kojem će biti u redu pružiti lijevu ruku prilikom pozdrava. Želimo televiziju koja će poštovati prava ljevaka i puštati kuharske emisije u kojim će kuhar pokazivati kako se riba može čistiti s desna na lijevo“, stoji u proglasu LJDS-a.

Predsjednik stranke Omer Leftić, koji je prezentovao proglas, naročito se osvrnuo na prava djece.

„Ljevoruka djeca više neće biti ponižavana u školi premještanjem na lijevu stranu školske klupe kako ne bi smetala dešnjacima. Njihovi roditelji se neće više stidjeti kada dijete uzme kašiku u lijevom rukom pred tekom od čije druge rodice kolegica sa posla ima malog koji je ljevak i sve su prilike da će postati baletan“, istakao jeleftic

hahahhahaha
"Za brzi internet potreban vam je ADSL. Na kraju krajeva, šta će vam internet na mobilnom uređaju"

HAHAHAHAHAH
http://www.dnevnisatir.com/index.php?option=com_content&view=article&id=112:vlada-fbih-uzima-kredit-od-gaija&catid=37:vijesti&Itemid=56

svasta
HHAAHH

Ljevaci su najjači xd

„Prokletnice odlikašice“, „Snimat ću te mobitelom u svlačionici“ i „Zgazit ću ti srce maminom štiklom“, samo su neki od naslova pjesama koje će djeca izvoditi na „Malom šlogeru 2009“. Iako voditeljski par još uvijek nije potvrđen, trenutno su u igri Selma Bajrami i Hazim Begagić.
Šokantno - Dijete ugasilo TV zbog znaka RP

ludo XD
Reality show „OBN Star Model“ odnio pet ljudskih života
HAHAHAHAHAHAHA

„Gledali smo 'OBN Star Model' i sve je bilo normalno. Dino je sve govorio: 'Joj mene sramota majke mi... šta je ovo?', a onda je samo planuo k'o da ga neko benzinom polio. Sreća, bio bokal cedevite na stolu, pa sam ga polila i ugasio se“, izjavila je šokirana Amela Fuso, supruga jednog od preživjelih žrtava ovog showa.

hahahahhahaha xD
Šokantno - Dijete ugasilo TV zbog znaka RP

najjjacee ikad xD hahah kaze mati se zabrinula i pozvala strucnu pomoc kad je dijete ugasilo tv i uzelo knjigu hahahahahhahahahhahahhahahahhaha
AAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Hvala za ovo, redovno ću posjećivati stranicu 100%.
hahah samo stranica je ludilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.