Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google Ads !

128 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.06.2009. u 11:59

Svi već dobro poznate Google reklame koje su manje više na većini komercijalnih portala/sajtova ! Do sad su se preko njih mnogi i sad naravno mnogi oglašavaju ali, nešto što mi je zapalo za oko ovih dana je reklama za BiteFight. Te reklame se svagdje, postavljaju u vidu bannera i sl. Zamislite jednu prosječnu web stranicu koju posjećuju osobe od 10/13../18 godina i stariji recimo neki drustveni web, ili portal nekog grada i sl. i u zaglavlju te stranice slika koju vidite na dnu ! .

Po meni je ovo malo previše, red je bar neke kriterije da izmijene i postave ako Google svojim posjetiocima želi mirno i ugodno surfanje.

Vaše mišljenje ?

Jos malo pa ce pocet redtube reklamirat :(:*
Što jesil se to prepao ove slike ???

btw. Cilj reklame je da privuce paznju , na ovaj ili onaj nacin..
Nekome ce se slika uciniti interesantnom, on ce kliknuti i reg. ce se 99% ..
mene najvise zivciraju one reklame osvojio si milijun eura
Mislim da ti imas google i ti bi to radio za pare!A posto nije tvoj google onda te zivcira....skontaj malo......mora malo para zaraditi od cega ce zivjet.....hahahh!

Mene ova reklama zivcira!:

i GAMERS.BA HLJEB!
Travian ubjedljivo najdosadnij
abblock plus
https://addons.mozilla.org/firefox/addon/1865
haj to sve, ali ova reklama je najludja:
LINK

ACE je napisao/la:
haj to sve, ali ova reklama je najludja:
LINK

:D:D:D:D:D
Ako u temi piše cheat , izbacit će reklamu za "cheat" . Ako piše " jeftini dječaci " HAHAHAHA onda neće ništa :| jedino ako nisu hodže već smislili šta xD
a i meni su vala dosadne ove reklame,ali ubjedljivo najdosadnije travian i ono You Won 111111$...
Meni idu na živce one reklame :

"You Win Clik here to clim"

Samo što nisam pobudalio od njih ....

A što se tiče BF-a slika govori 1000 riječi :

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.