Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Skola

815 pregleda · 91 odgovor · otvorena 03.06.2009. u 14:39

Dobar dan gameri i gamerice.
Priblizili su se i ti dani zavrsava se skola i ide RASPUST !

Pa kakva su vasa ocekivanja, kako cete proc, koji razred zavrsavate.

Proso sam cetvorkom, sad lijepo u Zubotehnicku :)

Pozdrav
Zavrasio 8 odlicnim, jedan cetvorka, po prvi put iz fizike..
zavrsio sam je u petak hvala DRAGOM BOGU dalje idem za gimnaziju ^^ i aBd poslije toga sarajevo fakultet mozda prirodnih nauka il' elektro tehnicki
DestinY je napisao/la:
Hah zavrsavam 2 raz Zubo-tehnicke skole problem biologija ! xD
Ne dobijem li 2 ne gine mi popravni !....
Je jedna nastavnica samo biologije ?

Znam sa priprema meni najdraza ocam ;)

Kod nje stalno aktivan
smk je napisao/la:
hahaha kako vas nije sramota da idete na popravni pitam se ? ... Pa zar ste toliko ovisni od interneta da ne mozete nauciti 3-4 lekcije i odgovarati... Strasno
znam cijeli amx napamet i komande za wow admina sve cheatove za gta al' nemogu naucit masti i njutna
zavrsio 1 jucer
joj jes mi bila dosadila
prosao odlicnim
:D
hheh zavrsio 4 (gimazija,prosjek 4.69; al sam maturirao sa 4 hbg sjebali me testovi ,test opceg znanja 4,test biologija-3 (sjebali nas iz pedagoskog zavoda jer su nam skroz promjenili testove tako da nis nisam znao) xD, test hemija-4) sad ucim za kvalifikacioni ispit za masinski fakultet (matematika valja vjezbat)

Joj ja zavrsio 4 razred srednje, 3.2 prosjek :D znam da moze puno bolje al jedva sam cekao da zavrsim, sad moram maturski u ponedeljak polagati :S aBd bice to valjda uredu, pozelite mi srecu :)
MATURANT realno

Zavrsio nazalost trogdisnju da upisem dalje neznam a vjerovatno cu upisati sve kurseve sto budu vezani za racunare ...

Odlazim na putovanje na tri mjeseca u igoranicu Klima + Pekoteka + PC = Tri mjeseca gotive

FreaK
Vidimo se na steam-f.
Soviet je napisao/la:
Joj ja zavrsio 4 razred srednje, 3.2 prosjek :D znam da moze puno bolje al jedva sam cekao da zavrsim, sad moram maturski u ponedeljak polagati :S aBd bice to valjda uredu, pozelite mi srecu :)
Good luck and have fun
9-)
Završio 8 razred,hvala Bogu,sada matura a prolazim sa 2 ili 3 (nažalost).Htjeo sam ići u turističku ali nevjerujem da će me primiti,kažu treba štela,pa sad odo u neki slabiju školu -.-
getiN je napisao/la:
Završio 8 razred,hvala Bogu,sada matura a prolazim sa 2 ili 3 (nažalost).Htjeo sam ići u turističku ali nevjerujem da će me primiti,kažu treba štela,pa sad odo u neki slabiju školu -.-
odi u 2. gim XD

Sala idi gdje ti najvise odgovara ako ti matematika i fizika neidu nemoj da bi otiso u Elektrotehnicku
Skola ekonomska 1. razred
Matematika i kemija kriticno bilo al dobio dvice, tako da mi je sad prosjek 2.6
Dobro je:D
padam iz OET 99.9%, al profu zna udarit ponekad pa da pusti, ostaje mi da se nadam . .

OET=osnove elektrotehnike
boli vas qrac vama je raspust, a nama sad ispiti na faxovima, nafake :/
getiN je napisao/la:
Ajde ti vamo kod mene u turisticku , bit ces primljen 100% . Vjeruj mi
Ja nisam imao stelu a upisao se

zavrsavam drugi razred :D popravio sve josh ostalo hemija prvo polugodiste..heheh..josh ga nisam popravio... :D al to tju sutra i tjao..ako Bog da ;) sretno mi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.