Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW Orginal Zaboravio PW

96 pregleda · 2 odgovora · otvorena 02.06.2009. u 14:55

Pozz gameri imam problem sa wow-om

znaci igram na org. serverima

ali sam zaboravio pw, ali neznam kako da ga vratim pokusao sam ono na wow.europe.com pw retrival ( tako nesto ) ali nemoze kaze da mi mail nije tacno upisan,a ja sam siguran da jeste... kako da vratim pw znaci acc nije uplacen duze vrijeme zbog odsutstva

Hvala unaprijed
nacin da vratis pw je da saljes mail blizzu gdje ce te oni pitati neke stvari izmedju ostalog i CD key to jeste key sa kojim si aktivirao acc a ako nemas to onda saljes kopiju pasosa ako si se na svoje ime registrovao i time ako su isti podaci onda potrvdjujes i dobijes sve nazad...
Mozes i da nazoves blizzard, Broj telefona je : 0800 931 0800 .Radno vreme je svaki dan od 10:30 do 20:00, a petkom od 11:30 do 19:00...Preko "Skype" mozes da ih nazoves, odes tamo izaberes United Kingdom, +44 je pozivni i upises 0800 931 0800 dole i call, samo jako se tesko dobije, posto masa ljudi zove non stop (Ako uspes da dobijes trazi operatera 193 i reci da si Shonnetov drug, Anna se devojka zove, ja redovno pricam sa njom kad se smorim, zovem je haha).. tako da pokusaj :) i njima ces morati da kazes Ime Prezime, mail i Key sa CD-a... Nadam se da sam ti pomogao :) Srecno u povratku Accounta :)

Cheers ShoNnE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.