jolekx je napisao/la:
Ocigledno sinak se ne razumijes u nesto , web se nema sta uredjivati , oni su njega postavili i tako ce izgledati ukoliko ima bugova ili nes slicnog pokusace promjeniiti pa pogledaj im sada weba ZMAJ , a ti tu bacas neke price , sta ti znas o bazama mogu ruku dati da samo klinje kao sto si ti znas samo uploadovati bazu kao svaki pocetnik ....
Pa je li dosta vise tog poticanja za serverom?
Prva recenica ti je odvratna, i za razliku od tebe ja sam igrao na terranetu od onoga dana kada se otvorila, i znam svakog GM-a, Administratora, web mastera, etc etc.. Ja nisam rekao da ja radim sa bazama sto se tice WoW servera, ni slucajno. Vjerujem da si trebao da naglas procitas moj post pa da bi razumio neke cinjenice i argumente.Mislis da si me potopio svojim jadnim argumetnima? e pa drug grdno se varas.Iskreno, znate li sastaviti prosto-prosirenu recenicu a da u njoj nema malac,balavac,sinko,retard,idol ? ili vam je taj bezcinjenicni vokabular sve sto imate?Ali da se vratimo na temu.Ja nisam rekao da web nije dobar ili da web nije u funkciji, samo kazem da TERRANET WEBSITE, ima svoj lifetime od 5-7 dana, sto se da i primjetiti, ali posto vidim da si tek poceo igrati na terranetu i da toliko jadno i ocajno zelis GM-a, pa cisto sumnjam da ces ga i dobiti.Kao sto sam naveo server je prije bio pa sa sigurnoscu mogu reci jedan od 5 najboljih private servera, ali problem je u rijeci "proslost".Eh, posto vidim da nisi upucen u neke banalne stvari, molio bih da se obratis bivsim GM-ovima, i Administratorima, pa neka ti oni malo pojasne pricu oko
" TerraNet-a".
@ Da nebi bilo da samo palamudim, zamolio sam bivseg GM-a da ti pojasni neke stvari, sto je i ucinio, i veoma sam mu zahvalan

Hvala
Over and Out.