Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wow patch

51 pregled · 5 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 18:59

Prije 2 dana sam postavio temu o wow problemu ali niko mi nije rekao konkretno rjesenje:r.Pa su mi neki ljudi rekli da je sve to do patch.E sad neznam kako da izbrisem patch jeli mogu samo delete ili?
Dje si instal wow imas repair i to pokreni moze ti vratiti sve patcheve na pocetak ili ako nista reinstal i sve ispocetka nema nista drugo ...
Te0o0 je napisao/la:
Dje si instal wow imas repair i to pokreni moze ti vratiti sve patcheve na pocetak ili ako nista reinstal i sve ispocetka nema nista drugo ...
Vec sam repair ali nista mi nije pomoglo.Pitam moguli kako izbrisati patchove pa da ih pon instal ili moram reinstal wow?
Moras reinstal wow onda ako ti nije pomoglo jbg :*
Te0o0 je napisao/la:
Moras reinstal wow onda ako ti nije pomoglo jbg :*
A sto je najgore ja neam cd kod sebe a igra mi se wow :(
Ovako u WOW Folderu imas Folder "Patches" i u njemu ima folder "WoW-3.1.2-to-3.1.3-enGB-Win-patch" (Tako je kod mene mozda je drugacije kod tebe zavisi koji ti je zadnji patch) u tom folderu imas "wow-partial-1.MPQ" "wow-partial-2.MPQ" "Wow-final" i "Blizzard Updater" Obrisi sve sem blizzard updater, kad obrises isprazni korpu za otpatke i uradi Repair wow, kad to uradis imaces 3.0.1 Patch, onda kreni download redom dokle ti treba :) Nadam se da sam ti pomogao :)

Cheers ShoNnE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.