Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jun-Gon Jung offline

303 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.12.2005. u 05:58

Korejski Counter Strike igrac Jun-Gon Jung poznatiji kao "RishNarchK" iz klana Lunatic Hai ( runner up CPL Winter 2005) je odlucio da se povuce iz aktivnog igranja Counter Strike zbog kako rece zelje da sto kvalitetnije privede skolovanje kraju !

Tako da je Lunatic Hai trenutno tim sa 4 igraca

Jeong-Tak "BeBe" Oh
Beum-Ho "Mal" Choi
Young-Mo "enemy" Ahn
Min-Woo "cliper" Choi

Opce je poznato da je RishNarchK vec dulje vrijeme vazio kao najslabija karika ovog korejskog tima koji se nevjerovatno brzo pretvorio u jedan od najboljih timova CS svijeta te je logicno pretpostaviti da ce se lako naci igrac istih (ili boljih) pucackih kvaliteta od Jun-Gona medjutim srazmjerno tome tesko je vjerovati da ce se taj igrac jos dugo uklopiti u kemiju tima koja je bila na veoma zavidnom nivou !

O tome tko ce biti 5 igrac vec se naveliko spekulise :

Svi koji su gledali finale zadnjeg CPLa mogli su primjetiti da su svi igraci Lunatica poslije Nicknamea imali dodatak 4 oversoul ! Za sve koji nisu znali

Beum 'Oversuol' Cho je covjek koji vazi kao neka vrsta menadzerske podrske ovom timu a koji je bio nezamjenjivi dio tima dok je jos nastupao pod tagom Maven ! U 12 mjesecu 2004 godine Oversoul je postao inactive zbog selidbe u SAD na studiranje ! Trenudno se mnogo prica o tome kako se Oversoul vraca medjutim on to nije potvrdio !

Takodjer mnogi u Lunaticu zele da vide Solo-a, igraca tima Project_kr koji posjeduje abnormalan aim sa svakom vrstom oruzja ( pogledajte neki njegov demo) ! A i ne bi bilo nikakvo cudo da Solo postane Lunatic Hai jer je jednostavno predobar za project_kr !

Jedan od prijedloga bio je i 'crying' koji je nazalost u medjuvremenu otisao da sluzi vojsku i otpao te 'Sukha' koji je trenutno bez klana a ima doboljno dobre predispozicije za igru u ovom klanu !

Sto ce se dalje desiti vidjeti cemo ! Uglavnom veliki sam fan ovoga tima i ne bih zelio da se zbog ovakvih naglih poteza ugase kao sto se recimo desilo sa NoA-om i da ne nabrajam dalje...

Uglanvnom GL both Jun-Gon Jung & Lunatic Hai !
Flame_Maker je napisao/la:
a i ti imas zivaca pisati!!

da o igricama sto je i primarna svrha ovog foruma za razliku od 95 % debila koji raspravljaju o bilo cemu samo ne o onome o cemu bi trebali

PS: Sve informacije o temi postajte ovdje bas me zanima tko ce biti 5 ti
nice work haha z*** kako rece zelje da sto kvalitetnije privede skolovanje kraju ! a odakle si ovo izvuko il si negdje cito
moje vijesti moje rijeci ma dodo bi ja jos svasta nesto nego brate 5 ujutro bilo nisam na oci vise mogo aufff...
tema nije losa ali isto tako ni CS 1.6
Moje pitanje:
Koliko dugo je igrac CS-1.6
:
Malo kasnis sa vijescu, al nea veze

Hmmm, procitao sam negdje da bi solucija za lunatic mogao biti i element?!?!?!?! Mada sumnjam...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.