Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Steam

216 pregleda · 15 odgovora · otvorena 29.05.2009. u 12:04

Poz svima!
Evo ako neko ima STEAM sa CS-om da se hoce mjenjati dajem:
2 premiuma na derneku
20 bodova ako mogne
i jos drugo nesto....

Ako ima neko da mu se ne igra cs preko steama da se mjenjamo posto mi je neko ukrao steam sa cs-om pa mi ga zao i zelio bih da ga imam opet :-()-:

Dao bih i g.ba premium ali nemogu kad nisam u Eronet i BHTelekom mrezi imam M:TEL.

Plz.:):(
Daj mi 15 KM i ja cu ti dat Valve Pack orginal !
Daj mi 20 KM u ruke i dobit' ćeš steam sa CS (CZ, Source, 1.6), HL, BF 1/2, TeamFortress 1/2 i Richochet ('vako nešto) i par nekih igara...
torQ7u je napisao/la:
Daj mi 15 KM i ja cu ti dat Valve Pack orginal !
ajoj dje su mi pare xD!zezam se!netreba mi valve pack treba mi steam samo sa CS-om!ako imas ajd kupicu ti 2 premiuma na derneku ,itd...
Rexon je napisao/la:
ajoj dje su mi pare xD!zezam se!netreba mi valve pack treba mi steam samo sa CS-om!ako imas ajd kupicu ti 2 premiuma na derneku ,itd...
Imam ja kupi prvo premiume , 20 bodova i dobices ;)
arnautovicemil je napisao/la:
Imam ja kupi prvo premiume , 20 bodova i dobices ;)
daj MSN!
ma nije za tebe steam ... poceces psovat ljudi znas kako dobro igraju .. ja ih jedva ubijem .. izletim on headshot ... mislio sam da imaju chit ali nemaju preporucijem ti daba ces dati pare
10 km steam sa 152 igre
AJDE AJDE STA SE SUGATE DAJTE MOMKU KOME NETREBA NEK IGRA NA STEAMU
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
ma nije za tebe steam ... poceces psovat :D ljudi znas kako dobro igraju .. ja ih jedva ubijem .. izletim on headshot ... mislio sam da imaju chit ali nemaju :D preporucijem ti daba ces dati pare
Pa kad mislis da si high pa upadnes na mirc 5on5 high off poderu vas i reknete WH
Brate, da sam ja neko ko prodaje steam i da mi to ponudis, odbijo bi istog trenutka. Samo kesh
sto ne hakas na onaj tvoj fazon a i stace ti steam ti znas igrat preko nonsteam na steam serverima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.