Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

adsl

138 pregleda · 16 odgovora · otvorena 20.06.2009. u 17:10

kad ocu da pogledam koliko sam potrosio mb na adsl-u tj. limit stoji mi 15 dana isto. a puno sam download jel neko zna u cemu je problem?
Hmm nazovi provajdera i pitaj oni ce ti najbolje reci... i reci dok ti ne poprave da ne zelis da platis racun bla bla bla
vLexinho je napisao/la:
Hmm nazovi provajdera i pitaj oni ce ti najbolje reci... i reci dok ti ne poprave da ne zelis da platis racun bla bla bla
- ma qme zvao prije 7 dana, kazu sutra treba nova aplikacija da stupi, ceko do stra opet isto i svaki dan kaze sutra ce...
Rade nesto na sistemu, smanjene usluge do daljnjeg.
tek kasnije ce ti uracunat sve m tako je i meni stoji 7 dana isto , i 8 dan izbaci predjen limit ....
Ma to je "prljava igra", namjerno to rade kako mi ne bi pazili koliko smo prešli.
:P
i tako je meni sve bilo do danas i danas vidim 20gb
To ono da te udare po usima s ledja
WOMANIZER je napisao/la:
i tako je meni sve bilo do danas i danas vidim 20gb :(:(
Da ti nije malo ? :D
vLexinho je napisao/la:
desavalo se puno puta, nazoves provajdera, on kao pikca ( da izvines ) ce reci radimo na sistemu ha- hu bacit' ti suplju da povjerujes

ja sam ih jednom nazv'o i ispsovo se i poklopio, 100x sam zvao, stalno mi pustaju ilahije ^^
1rphanz0r je napisao/la:
Da ti nije malo ?
- a limita 10g :$
WOMANIZER je napisao/la:
- :r a limita 10g :$
sta trebamo mi sa 5 reci ?

i to jos download + upload = 5 gb :/

1rphanz0r je napisao/la:
Ma to je "prljava igra", namjerno to rade kako mi ne bi pazili koliko smo prešli.
:P
potipisujem ! lopovi :]
...ljudi su obavjestili sviju u NOVINAMA I na INTERNET STRANICI da to nece raditi par dana... nazalost oduzilo se je... radi se na poboljsanju korisnickih sistema i usavrsavanju istih...
Kod mene isto ne radi, Takođe kod drugova ne radi tako bez brige niste jedini. :D
A ono brate, sta reci vise, nije im prvi put. Ako rade novu aplikaciju zasto sve ostalo radi, a eto bas prikaz limita ne radi. Zabrane prikaz 7-8 dana, + nadodaju malo limita i pređen limit. A u normalnim uslovima ne prelazim, kad god su "radovi" limit prešišan. Ha ja ! <3 :r
ma rade neki klinac na sistemu... meni od 14 ne pokazuje limit....

i ping varira... al valjda ce napraviti....

pozzzz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.