Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Serveri

328 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.07.2009. u 23:18

Eh ovako zelio bih da raspravim sa vama o nasim serverima..
Naime sjedim ovdje i dosadjujem se i listam ove podfrume i naidjoh na server i procitam rasprave o serverima ..
Pa sada bih zelio da mi objasnite nesto !
Naime svi znamo za BIHnet servere , e sada men interesuje zasto nisu ti serveri Onlline i koja ih je osoba vodila zbog cega ne rade ovoliko dugo vremena ...
Sljedece sto sam zapazio jeste da prosli mjesec EPN i LOL serveri polako ispraznuju,sto znaci da je doslo vrijeme da raja prestane cs..
Sjecam se da na BIHnetu , EPN i LOLU nisi mogao uci po 2 sata,a sada nema ni 10 igraca....
Interesujeme zbog cega je to raja prestala publica,naime sve je to krnuo od kako je BIHnet propao,odnosno od kako je presao na STEAM ...
Pa evo vecina ce misliti sada da sam DEBIL , RTD ili nesto sicno , nego mene je mucila ta savjest odnosno pitanja na koje nemam odgovore...
Pa molim vas admini nemojte brisati temu jer bih zelio da cuje vasa misljenja ...
Jer ipak u ovom podforumu pise RASPARAVA o serverima,pa sam zelio da raspravimo o ovim nekad najboljim i najpoznatijim srverima...
Hvala na razumjevanju !
Nisi debil ili sl , bas ljepa diskusija ,
Starija generacija igraca koja je igrala na "epn-u" i "lol-u" , prestaje ili prestalo je igrati cs-a , imaju rl momci , danas je previse servera a premalo igraca , svima je do "ADMINA" nemozes vise ni igrat , kada djete neko od 12 godina kaze wh :) i ubije te u pojam i neda ti se igrat vise..

nice tema ;)
1) http://www.gamers.ba/profil/DestinY/

2) Neznam

3)Prestali publica tj non-steama da se ne bi nervirali zbog napacene djece koja navru wh i misle da su gejmeri

4) Odlicna tema

Post dobio aplauz od GAZZEL

razlog , ima drugi igra , i kriza je bolje pi**e tražit neko igrica igrat
Ljudi se bave poslom, skolom, faxom , neki prestaju igrat jel im dosadi, neki su presli na steam itd.

Danasnja mladez sve vise koriste citeve svi oce nesto postic biti bolji od drugih. Previse se djeca furaju an rijeci kao sto su PRO pa kad vide da je neko bolji od njih odma pale te famozne citebe itd.

Ja kad igram non steam obicno je to TEOL posto su ljudi odlicni. Admini su manje vise svi iskusni igraci, stariji od 18 i sto ej najvaznije dobri u glavi. Tako da to odmah u jednu ruku garantira dobru iru bez pickaranja, hebanje majke ovom onom i ono sto je najvaznije nema citera.
Ja mislim da svaki dan ima sve vise i vise servera pa ljudi reklamiraju tako po boljim serverima kao sto su epn, lol , bihnet... Debili udju pisu ovo vam je nov server ping 20 bla bla i neki odu i sto odu dovedu raje ... i propadne logosoft....
Na logosoftu 100 admina nikad nikog online to mi je glupo , da bar 1 uvijek dobro je samo da to prati da se neraklamiraju drugi i to bilo bi uvijek puno igraca...

btw...Moje misljenje :D

Pozz ! ;)
xXxAdOo je napisao/la:
1) http://www.gamers.ba/profil/DestinY/

2) Neznam

3)Prestali publica tj non-steama da se ne bi nervirali zbog napacene djece koja navru wh i misle da su gejmeri

4) Odlicna tema ;)
Svaka cast momku na ovoj TEMI ...
Vidim da je rijec o BIHnet i ostalim serverima ...
Dakle da kazem i ja nesto ...
Citao sam teme o meni , kako sam ja upropastio BIHnet servere,ali to nije istina !...
Jer ja sam na svaki moguci nacin pokusavao pomoci SERVERU,medjutim djeca su me fakticki UBILA odnosno ubila svaku nadu za voljom oko igrice i servera...
Ako zelite naravno dici cu ja opet BIHnet server tj #1 , #2 , #3 , #CW , #DM , ali mi nadjite kako reci pravog vodju odnosno nekog ko se razumije i kojeg bi mi vi preporucili , i iskreno reci dao bih mu da vodi servere , jer i ja lagano odustajem od igranja...
Takodje lol vidim isto porpao i ako imam ADMINA tamo rijetko me kad ima,eto nekad uletim radi citera kad me zovnu .. itd itd da ne bih pametovao eto toliko od mene ! ....

Post dobio aplauz od xXxAdOo

DestinY je napisao/la:
Citao sam teme o meni , kako sam ja upropastio BIHnet servere,ali to nije istina !...
Jer ja sam na svaki moguci nacin pokusavao pomoci SERVERU,medjutim djeca su me fakticki UBILA odnosno ubila svaku nadu za voljom oko igrice i servera...
Ako zelite naravno dici cu ja opet BIHnet server tj #1 , #2 , #3 , #CW , #DM , ali mi nadjite kako reci pravog vodju odnosno nekog ko se razumije i kojeg bi mi vi preporucili , i iskreno reci dao bih mu da vodi servere , jer i ja lagano odustajem od igranja...
Takodje lol vidim isto porpao i ako imam ADMINA tamo rijetko me kad ima,eto nekad uletim radi citera kad me zovnu .. itd itd da ne bih pametovao eto toliko od mene ! ....
Jesil ono ti oko bihnetoviih servera ^^

Sjecam se raznoraznih cwova ^^
DestinY je napisao/la:
Pusti idole sto to pricaju. Tako su i meni pricali da sam upropastio Killnet a Killnet 24/7 put. Digni molim te opet Bihnetove servere, ima ljudi koji ce biti admini normalni. Vjeruj mi dosadno je sada igrati Non-steama bez Bihnetovih servera.
xXxAdOo je napisao/la:
Pusti idole sto to pricaju. Tako su i meni pricali da sam upropastio Killnet a Killnet 24/7 put. Digni molim te opet Bihnetove servere, ima ljudi koji ce biti admini normalni. Vjeruj mi dosadno je sada igrati Non-steama bez Bihnetovih servera.
Ne znam koliko je ljudi za sljedece sto cu reci....
Jeste li za da skinem STEAM sa BIHnet #1 ako jeste nema frke...
Ako bih dizao digao bih BIHnet #1 , BIHnet #2 i BIHnet #CW.
Naravno vratio bih admine od prije 3 godine,sve stoji u admin listi zapisano ko je sve do sada bio admin na BIHnetu znaci svi koji su bili nek mi se jave...
E kome bih dao da vodi servere vec znam to bi bio ti xxad0xx .. ako zelis ...
Ne mojte sada shvatiti da mu se ulizujem posto je global mod,nasuprot tome znam lika odavno nije bitno itd.. !
Eto i kad budem digao servere postavit cu temu, nadam se da cu imat dozvolu da je postavim ovdje..
Zato sto cu Objaviti nove IP od BIHnet servera, tj bile su neke promjene ! , sve je isto oko ip adresa samo na kraju port promjenjen ..
Hvala na razumjevanju !

Post dobio aplauz od GAZZEL

Neki ljudi su shvatili da igranje CS-a i nije bas najpametniji posao. Neki su shvatili na vrijeme, dok su drugi padali godine u školi, ostavljali svoje prijatelje, djevojku... Sve zbog CS-a. Ovi što su shvatili na vrijeme da im CS neće donijeti nićega dobrog su se i spasili. Počeli su bolje učiti u školi, neki upisali fax, i dobro im ide.

Pitate se što nema više onoliko igrača na našim serverima koliko ih je prije bilo. Jedan od članova je već dao djelimičan odgovor. Danas niko ne želi igrati na nekom serveru ako mu nisi barem dao naznake da će dobiti admina. Za mnoge je to gubitak vremena. S druge strane, ne može 100 ljudi dobiti admina, pa zato samo nekolicina onih koji dobiju bude redovna na serverima... Mada i oni polako odlaze, bez obzira na činjenicu da imaju admina. Druga stvar su definitivno čiteri. Ako nema dobrih admina na serveru, taj server je osuđen na propast. A svaki head admin će prije dopustiti čiterima da haraju po serveru nego što će gledati prazan server. Znate onu dobru staru: "Bolje išta nego ništa", odnosno, "Bolje i pun server čitera nego prazan server." Zbog toga raja sve manje igra CS-a, našli su nove zanimacije u životu, počeli igrati druge igre, ili su pak shvatili da se igranjem igrica ne postiže ništa u životu.

Zato moj savjet: Manite se CS-a, uzmite knjigu u ruke i učite, to će vam se sigurno mnogo više isplatiti nego igranje igrica. Jer, danas je najolja investicija ulagati u sebe i u svoje znanje.

Post dobio aplauz od Burek_King

DestinY je napisao/la:
Naravno vratio bih admine od prije 3 godine,sve stoji u admin listi zapisano ko je sve do sada bio admin na BIHnetu znaci svi koji su bili nek mi se jave...
Ne mojte sada shvatiti da mu se ulizujem posto je global mod,nasuprot tome znam lika odavno nije bitno itd.. !
Eto i kad budem digao servere postavit cu temu, nadam se da cu imat dozvolu da je postavim ovdje..
Zato sto cu Objaviti nove IP od BIHnet servera, tj bile su neke promjene ! , sve je isto oko ip adresa samo na kraju port promjenjen ..
Hvala na razumjevanju !
Gdje sam ja tu djoneru jedan ?
DestinY je napisao/la:
Hvala na razumjevanju !
Nemoj stavljati to za steam , vise raje igra non steam .... dadnes vise admina da bude svaki dan po 2 online da prate i tako to ;)
gaZZel je napisao/la:
Gdje sam ja tu djoneru jedan ? :(
Sorry ne znam ko si xD...
Ako bi xxad0 vodio servere znaci morao bi se obratiti njemu,ako bi zelio admina ...
Ja cu samo dodat stare admine,jer zelim da pokusam da vratim servere kao nekada sto su bili, odnosno taj osjecaj ...! ! !
To su bili veoma lijepi dani u mom zivotu igrati na BIHnetu .
Dok je Rev vodio te servere ! xD
Ali eto tragedija se desila i nikom nista ...
Eto toliko od mene See Yaa xD!

I jos nesto nadam se da ce dizanjem ovih servera poboljsati CS scenu , tj vratiti raju da zaigraju na BIHnet serveru ili ne moraju na njemu , mogli bi na lolu epn itd sha ja znam vec xD

Post dobio aplauz od xXxAdOo

DestinY je napisao/la:
Hvala na razumjevanju !
Naravno nije nikakav problem javim ti se ja jos preko msn-a
DestinY je napisao/la:
Hvala na razumjevanju !
Pe-emaj me ako budes dijelio admine ono "za pocetak" posto cu nolajfat' sa kanterom pa mogu pomoc da dignemo server.

btw, EPN skoro pa pun stalno, 0-3 slota prazna za igrace.
DestinY je napisao/la:
Sorry ne znam ko si xD...
Ako bi xxad0 vodio servere znaci morao bi se obratiti njemu,ako bi zelio admina ...
Ja cu samo dodat stare admine,jer zelim da pokusam da vratim servere kao nekada sto su bili, odnosno taj osjecaj ...! ! !
To su bili veoma lijepi dani u mom zivotu igrati na BIHnetu .
Dok je Rev vodio te servere ! xD
Ali eto tragedija se desila i nikom nista ...
Eto toliko od mene See Yaa xD!

I jos nesto nadam se da ce dizanjem ovih servera poboljsati CS scenu , tj vratiti raju da zaigraju na BIHnet serveru ili ne moraju na njemu , mogli bi na lolu epn itd sha ja znam vec xD
Javim se Adi
Destiny samo dodaj vise admina....... i nemoj davati maloumnicima nego fino sjedi sa par ozbiljnih zrelih ljudi.Na bihnetu je bilo ekstra igrati mada je tu bilo dosta "skakavaca" i nekako osjecao se nedostatak admina.Mislim da bi vecina raje volila da se ponovo vrate ti serveri,odlican ping,kad je admin online=neprocjenjivo...Mislim da bi sa ovim serverima se definitivno poboljsala Cs scena u globalu ,ns serveri ali bar osjetis kvalitet

P.s nadam se da neces procjenjivat po tome jel neko sjedi 24 sata za pc-em ,pa po tome davati admine
SheytaNell je napisao/la:
Destiny samo dodaj vise admina....... i nemoj davati maloumnicima nego fino sjedi sa par ozbiljnih zrelih ljudi.Na bihnetu je bilo ekstra igrati mada je tu bilo dosta "skakavaca" i nekako osjecao se nedostatak admina.Mislim da bi vecina raje volila da se ponovo vrate ti serveri,odlican ping,kad je admin online=neprocjenjivo...Mislim da bi sa ovim serverima se definitivno poboljsala Cs scena u globalu ,ns serveri ali bar osjetis kvalitet

P.s nadam se da neces procjenjivat po tome jel neko sjedi 24 sata za pc-em ,pa po tome davati admine
Vidi xXxAd0xXx Ce biti HEAD ADMIN dakle on ce dodavati admine..
Dakle ja necu biti u toj ulozi njemu prepustam da vodi ..
Sto se tice ako padne server,naravno obratit ce mi se kad padnu serveri i tu cu biti ja da ih dignem xD
1.) Tema odlicna(ja razmisljao da napisem al me bilo sram da se ne osramotim)

2.) Istina! zalosno je sto vise nema punih servera sa normalnim igracima,a ne sa danasnjim balavcima koji jedva cekaju da u google utipkaju cs 1.6 hack free download :(

3.) Al proci ce vrijeme recesije ;) :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.