Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Barcelona - Manchester

202 pregleda · 30 odgovora · otvorena 28.05.2009. u 12:33

Barça uništila.

Vaše mišljenje ?

PS.

UMRIII MAAAJCIII!! ~ ~ ~ UMRIII MAAAJCIII!! ~ ~ ~ UMRIII MAAAJCIII!!
AlienzZ je napisao/la:
Cestitam :)

Iako sam sinoc navijao za Manchester .. btw sljedece godine Inter u finalu 8)
<3 ChelseA zZ
Pola vas navija za MANCHESTER radi Ronalda, za barcu radi Messia i tako slicnim glupostima. Ne znate koje je godine osnovan, najdrazi vam tim, i nesto se furate, cim predje jedan igrac tamo, odma navijate za drugi klub...

Barci svaka cast na igri, zasluzeno su dobili, to sam znao da ce dobiti. Za Man. se navija, Man. se voli <3

edit: Vi sto govorite Ronaldo peder, imate nesto protiv sto je covjek ruku na srce, sminker i predobro gradjen, pa moze imat svaku trebu, a vi sjedite kuci, i dr***e na trebe sa dernek.ba
Zasluzeno su osvojili finale, ali ne i dosli do njega.. Drago mi je samo sto su uzeli pogani Man Utd, ali su mnogo srece imali na pocetku utakmice, koja je promjenila citav tok utakmice, ali i igre Manchestera..

You'll Never Walk Alone
očekivano :P ja htio uložiti 20KM na barcu ali potrošio pare dan prije :P

svi koji vole CR-a mislim da su pederi ali iskreno :P
hhahahahaha kad je Amar govorio da ce se ovo desiti??? Jos prosle godine.
Spy je govorio da sam lud, ali et sve se pokazalo ;)
AlienzZ je napisao/la:
Cestitam :)

Iako sam sinoc navijao za Manchester .. btw sljedece godine Inter u finalu 8)
- ma samo da poprave zadnje vezne i bit ce ok :D
- sto se tice tekme, navijo sam za barcu iz jednog razloga, zato sto je man. u izbacio inter :D i naravno barca je mnogo bolja bila
- ovaj gore sto kaze kakav messi, ti nemas oci !
- ibra, zizu, messi trio fantastico
prEy_ je napisao/la:
Pola vas navija za MANCHESTER radi Ronalda, za barcu radi Messia i tako slicnim glupostima. Ne znate koje je godine osnovan, najdrazi vam tim, i nesto se furate, cim predje jedan igrac tamo, odma navijate za drugi klub...

Barci svaka cast na igri, zasluzeno su dobili, to sam znao da ce dobiti. Za Man. se navija, Man. se voli <3 :-*

edit: Vi sto govorite Ronaldo peder, imate nesto protiv sto je covjek ruku na srce, sminker i predobro gradjen, pa moze imat svaku trebu, a vi sjedite kuci, i dr***e na trebe sa dernek.ba :D
Znam ocami sve. Za barcu sam navijao od malih nogu...svaki dan je gledo na Hayatu, i od tada mi je postala i ostala NAJDRAZI TIM. Kakav zeljo kakvo sarajevo???
Sve cu ti reci o Barci. To je tim iz RADNICKE klase koji se popeo iznad svih "royalnih" klubova. Real prvi, uvjek je imao novce, a nikad nije ucestvovao u nekoj dobrotvornoj akciji. Osnovao ju je Joan Gamper 20 nekog 1899. godine. Tada su sa njim igrali ljudi, kojima je cilj bila rekreacija ne sport. U pocetku su imali neki jadni stadion....cak je Sarajevo imalo veci od njih. Ali ubrzo su dosli na mjesto koje im pripada. Vrh
A sto se tice Messija???
Messi je prvo igrao U Boci Juniors B tim. Kad je trebao da zaigra za prvi tim diagnosticiran mu je zaostatak hormona rasta. Boca mu je odbila platiti ljecenje, nevidjevsi njegov talent. Poslije kao 16. godisnjak trazi ljude koji bi mu pomogli.
Igrom slucaja, sretne jednog ljecnika prvog tima Barce koji ga predstavlja administraciji Barce. Oni mu placaju ljecenje, i daju mu besplatan trening. OSTALO SE ZNA ;)
prEy_ je napisao/la:

Barci svaka cast na igri, zasluzeno su dobili, to sam znao da ce dobiti. Za Man. se navija, Man. se voli <3 :-*

edit: Vi sto govorite Ronaldo peder, imate nesto protiv sto je covjek ruku na srce, sminker i predobro gradjen, pa moze imat svaku trebu, a vi sjedite kuci, i dr***e na trebe sa dernek.ba :D
potpis...ja navijam za manchester oko 7godina i uvijek cu navijat...C.Ronaldo mi jest najdrazi i najbolji igrac jer lik ima sve (tehniku,brzinu...)i nisam od tih koji mijenjaju klubove ko carape svako 2 dana za novi klub navijaju..ovi komentari C.Ronaldo ode u Real nema nista od toga...potpisao ugovor jos prosle godine do 2012 ostaje u man Utd 10000%%%...to su samo price..,sinoc im nije bio bas neki sretan dan..jbga desava se svakom jacem klubu da izgubi ili nest...a ovi komentari "c.ronaldo peder i offo-ono" po cemu je peder bogati...? lik moze imat svaku trebu koju pozeli,jesil ga ti vidio da se drzi pod rukom sa muskarcom ili sta ti ja znam...bola c.ronaldo je mlad igrac kao i messi...to isto kao da ja kazem "Messi peder ili nest"... <3 Man Utd 4 ever ...<3 Man Utd 4 ever...<3 Man Utd 4 ever...<3 Man Utd 4 ever...<3 Man Utd 4 ever...<3 Man Utd 4 ever...<3 Man Utd 4 ever
Cestitke na pobjedi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.