Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Liga Sampiona :))))

370 pregleda · 49 odgovora · otvorena 15.09.2009. u 13:27

~ Idemooo =) ... Počinje liga šampiona tunajt, pa evo ukratko šta mislite o ove 2 utakmice koje će se prenositi ( Bar u Serbiji, a kontam i na HRT )

Večeras :

-20.40 RTS 1 -Fudbal: Liga šampiona: Čelsi - Porto

Sutra :

-20.40 RTS 2 Fudbal, LŠ: Inter - Barselona

Po meni, Čelsi i Barsa uzimaju :P .. Onako, realno =) ...
Porto uzima veceras po meni

A sutra Barca naravno
Inter - Barca, auuu ovo se mora gledat pod svaku cijenu.

Eto'o vs Ibrahimović ) Imba
Chelsea - Porto - Kad logicki razmislimo Chelsea bi trebao dobit utakmicu . Porto nekad zna iznenadit i mislim da ce to biti veceras i da ce oni dobiti utakmicu sa nekih 1-0 , 2-0 . Uvijek sam mrzio Chelsea !

Inter - Barcelona - Inter je dobar , ali Barca je josh bolja . Sutra ce Henry dominirati !
<3 Thierry !
j**o ligu sampiona veceras Zeljo-Bosna kup 20:00
Inter i Chelsea . Hvala .
Gledam Wolfsburg-CSKA, mogla bi biti tekma sa puno golova.. Inace te "velike" utakmice uglavnom budu dosadne, osim kad igra Liverpool...

Barca-Inter X

Chelsea-Porto 2

Wolfsburg-CSKA 2
KillaOR je napisao/la:
Gledam Wolfsburg-CSKA, mogla bi biti tekma sa puno golova.. Inace te "velike" utakmice uglavnom budu dosadne, osim kad igra Liverpool...

Barca-Inter X

Chelsea-Porto 2

Wolfsburg-CSKA 2
Dosadne kad ne igra Messi :) Al kad on igra, uff, uzivam prosto ^^
inter ce utrat barcu....chelsea je najjaci kao i lani samo sto ove godine nece biti barceloninih sudaca
eDea je napisao/la:
inter ce utrat barcu....chelsea je najjaci kao i lani samo sto ove godine nece biti barceloninih sudaca
ahhahahahhahha, svaka cast na postu :D .. Ali zao mi je, Barselona zasluzeno prosla dalje ;)

Cele godine najlepsi fudbal, pa mora ih JEDNOM sreca pogledati :) A dokazali su u finalu protiv manchestera da nisu slucajno prosli :)

http://www.youtube.com/watch?v=2ZF7i1FI_4Q
Chelsea veceras naravno pobjedjuje, pojedinco govore za Porto jer mrze Chelsea, ali moraju se sa tim pomoriti9-)

Sto se tice Intera I Barce, mislim da ce Inter pobjediti, nema veze sto je Ibra-kadabra otisao u barcu, barce ne igra kao prosle sezone. Dakle Chelsea i Inter 100% pobjedjuju
Vjerujem da chelsea danas dobija ali ako niste znatli Drogba danas nece nastupit radi suspenzije...

Posto navijam za Barcelonu zelim im svu srecu i pobjedu naravno
ACAB je napisao/la:
j**o ligu sampiona veceras Zeljo-Bosna kup 20:00
ja kolko znam to je u srijedu Zeljo-Bosna ? ? ja planiro ici :D

a za Ligu prvaka : ma Barca brani titulu . najjaci su al realno ko je jaci ? nema niko jaci...
gl svima

Go go Barca
Arsenal FTW!
chelsea veceras uzima al ako ima netko da moze dati ostale prognoze da se uspini koji listic?
Chelsea i Inter , ono ladno

bshz je napisao/la:
Chelsea i Inter , ono ladno :)

Naravno kad si Real Madridov fan :p
Ljudi uozbiljite se ba... kakav Inter jeste'l normalni, jedan je Messi , Ibra i ostale čarolije barse
Šta se svi pjenite oko Barce, Intera i ostalih... cccc. Juventus uzima sve na kraju i to je jedino važno!
jao kako ste vi plitki,celzi bi trebao uzeti a sto se tice intera nemojte pricati nista dok ne pogledate kako igraju,niko od vas nije gledao ni jednu tekmu ove sezone a pricate nesto,inter ce "satrat" barcu,realno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.