Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

t'Recon

898 pregleda · 22 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 13:57

Puni naziv klana: terror recon
Tag klana: t'Recon
Web-stranica klana: http://terorecon.com
Clan base link klana: http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1665718
Esl link klana: http://www.esl.eu/eu/team/3844851
Team leader: LoCoOo
Kontakt osoba: LoCoOo xfire: iziloco , ryL xfire: 71000003
Lineup:
LoCoOo
ryL
MZK_
ARUU
CHAOZ

Backup:
entR
turkish

t'Recon team prvobitno nastaje od #bia teama, koji je na samom pocetku bio call of duty 2 team.Trenutno je to call of duty 4 team i nemamo nekih vecih planova da promjenimo taj izbor.t'Recon team mozda je i novi team, no to je samo imenom.Sami pocetak igranja sezu u 2005 godinu, kada LoCoOo, steel, ressoner ,macak, hzzrd dolaze na ideju da osnuju team.Adis "LoCoOo", Benjamin "ryL", Armin "ARUU", Sanjin "MZK", Boris "CHAOZ", Emir "entR", su trenutno aktivni igraci, dok je tu i par mebmera Armin "turkish", Harun "pinkee", Arman "armany".Klan kao klan nema mozda neke "pro" ciljeve, definitivno je na prvom mjestu zabava, samo jedan dio te nase zabave :D http://www.youtube.com/watch?v=5dejddfWMzA .Sto se tice membera, tu su i tri reprezentativca:LoCoOo domination, dok su ARUUU i ryL sd.Naravno ni lanovi nisu izostali.Dva druga mjesta na dva eliminatora, i trece mjesto na detonatoru.Tu je i prvo mjesto s xotic kupa.Sto se tice clan base-a jedino bi izdvojili 40 mjesto koje drzimo u evropi.Takodjer je tu i clan base open cup spring 2009 gdje smo osvojili 1. mjesto u grupi, a trenutno se borimo za 1. mjesto lige.Za sada toliko od nas.Pozdrav svima od t'Recon team-a.
Meni ste najdraži i najbolji cod clan mada bi bolje bilo da ste CoD2 neg CoD4 al baš izbor <3
ryL,LoCo nogom,hvala !

Sretno vam
Template site-a je ripovan.
Nemogu se sjetit prvobitnog sajta trenutno ...
Najs.

Đe su pare ?
getiN je napisao/la:
Meni ste najdraži i najbolji cod clan mada bi bolje bilo da ste CoD2 neg CoD4 al baš izbor <3
ryL,LoCo nogom,hvala !

Sretno vam ;D
ma igramo pomalo CoD2 ali nista ozbiljno...Samo CoD4 sibamo :P

Hvala :D
denka je napisao/la:
http://terorecon.com
ovde fali jedno "r" ,ako je ime terror
-znam qme iz bosnianh. sjebali :D
Gdje mi je Vato u cod4 skvadri
Ahh znam za vas :P
kad cemo war ryl xd
Cek..

Cuo sam za vas i fini ste ugl.
Ali ipak mislim da je replay jaci od vas ako se ne varam ? raptor ms itd ?
korel je napisao/la:
Cek..

Pa tu smo negdje bili dok je bila prava ekipa replaya...cak je sada jedan clan replay-a u tR-u ARUUU :) a evo i moj frag movie sa lana obrati paznju na neke killove vidjet ces REPLAY :) http://www.youtube.com/watch?v=Zwahx1Qyzx0
korel je napisao/la:
Cek..

Ovako drago nam je sto si cuo za nas :D

ali grdno se varas da su jaci od nas....

evo ss-i replay u punom sastavu..

Vacant mapa koju nikada prije nismo igrali na waru..

I home mapa replay-a...strike

eh ovako da se nadozvem na staru drevnu igru :D xD

cuo sam za vas decke i niste losi ali od replaya [ starog ] ms onda raptor t-boNe dok su igrali i onaj momak iz hrasnog nez mu sad nick bili su najaci ubijedljivo na COD2 kad su igrali samo nez kako im je tamo nick bio
dosli ljudi na turnir u SA na detonator party i dokazali da su najaci u tome ali eto vama gl i zelim puno uspijeha
dreak je napisao/la:

cuo sam za vas decke i niste losi ali od replaya [ starog ] ms onda raptor t-boNe dok su igrali i onaj momak iz hrasnog nez mu sad nick bili su najaci ubijedljivo na COD2 kad su igrali samo nez kako im je tamo nick bio
dosli ljudi na turnir u SA na detonator party i dokazali da su najaci u tome ali eto vama gl i zelim puno uspijeha
- i bosna je nekad bila evropski prvak u kosarci...
dreak je napisao/la:

locooo vama svaka cast.. Ali ja ruku sjecem onome ko mi pokaze bolji skill nego raptor na lanu. Ovo najiskrenije

to mi je prijatelj, poznanik.. I fraer vam je na detonator dosao uzimao kako je 'tio ;) Oni su za mene igraci sto sam pratio njihovih matcheva nagledao sam se..

Ne bih ti znao ocjeniti jel ovo full sastav mada ne bih rekao znam da su sve petorica iz tuzle. Njihov full, raptor military snake i jos neka 3 neznam sada tacno.. ugl. momci su igrali kako ce rjetko ko igrati od nasih ;) Ugl.
Svaka vam cast.. klasa ste ako njih uzimate.. bar znate da ste dobri :) HH9-)

edit: pogledao sam hzzrd.. fino :) hehe.. al opet stoji to da su po meni elita. Jbg vas nisam jos pratio svaka vam cast ako ste tako jaki kako vas hvale ali :D gl ipak
Neka vala, dosta vise cs-a

edit:
sta ovo moj banner uzeli za g.ba, sa njim vam odma stranica za 10 =)

Post dobio aplauz od BENiO

Najdrazi ljudi, nimalo ufurani, mos se zajebavat. Zna se kad se igra, kad se zajebava , to je sto mi se najvise svidja. Posebno sto igra nije zasnovana na jednom, dva igraca, nego zna se dje ko ide, sta ko cuva

Vi sto pricate replay najjaci, nekad bio, sad nisu ni blizu sto su nekad bili ^^. Vise i ne igraju, skroz propali. tR jedini BiH clan koji aktivno igra CB i koji se cuvaju zajedno vec dugo vremena, dok pojedini po odlasku jednog jaceg člana, odmah se raspadnu i njasra poput toga.

Ovaj za raptu. Momku svaka cast, i jeste najbolji pojedinac od njih, ali kao tim su truba
Eto sad vam i caoz igra, veliki plus

Volim vas, aj odo vani

dinoxus je napisao/la:
Gdje mi je Vato u cod4 skvadri :D
hahahahahaha vato 2 low xD oca mi ... xP

Ma jaki su prafo. Znam ryl-a licno ... Dobar cojek xD GL u daljnjem gamingu (: (:
Dobar clan dobra stranica (regam se na nju odma),nadam se da necete biti od onih 2 mjeseca tj. odk raspust prodje i raspad sistema (u ovom slucaju clana),

Cestitam na izdrzljivosti!

@ok moja greska,slabo informisan ili nacitan,izvinite,sretno vam,bacimo cw nekad?
unLz je napisao/la:
Dobar clan dobra stranica (regam se na nju odma),nadam se da necete biti od onih 2 mjeseca tj. odk raspust prodje i raspad sistema (u ovom slucaju clana),

Cestitam na izdrzljivosti!

@ok moja greska,slabo informisan ili nacitan,izvinite,sretno vam,bacimo cw nekad?
- drug od 2005 godine smo tu :D
- naravski

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.