Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

KGB COD Serveri

207 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.05.2009. u 23:19

COD2:
217.26.212.39:28950 KGB COD2 by kgb-hosting.com

COD4:
217.26.212.39:28960 KGB COD4 by kgb-hosting.com
Ovo se čekalo,svaka vam čast !

Ući ću čim popravim ping !

Sretno !

Post dobio šamar od BENiO

- da pitam iggi-a il ove kanterase :D kad se igraju pcw-ovi il esl ( ako neki klan igra ) sta kazu stranci ? kakav im je ping na kgb-ovim serverima ?
BENiO je napisao/la:
- da pitam iggi-a il ove kanterase :D kad se igraju pcw-ovi il esl ( ako neki klan igra ) sta kazu stranci ? kakav im je ping na kgb-ovim serverima ?
Dobar ping, ne laga, ping ja imam ht adsl mostar 2mbps i ping bude oko 30-60, a vama na bihnetu bi bio oko 40 a mozda i spod
BENiO je napisao/la:
- da pitam iggi-a il ove kanterase kad se igraju pcw-ovi il esl ( ako neki klan igra ) sta kazu stranci ? kakav im je ping na kgb-ovim serverima ?
ping strancima je 70+ , nijedan nam svabo nije htio igrati na kgbovim serverima.

ne nesto da serem , serveri kgb su najjaci na balkanu , ali za strance ipak ne

preporuka : axialtech.net dize najjace servere , i svabama i nama ping 30.
bak1r je napisao/la:
ping strancima je 70+ , nijedan nam svabo nije htio igrati na kgbovim serverima.

ne nesto da serem , serveri kgb su najjaci na balkanu , ali za strance ipak ne :)

- netrebaju mi cs serveri, to sam samo pito jer sam znao da kgb ne hosta cod :D pa reko da pitam igrajul stranci :P
bak1r je napisao/la:

ne nesto da serem , serveri kgb su najjaci na balkanu , ali za strance ipak ne :)

sta pricas axial je moj ucenik i saradnik i ima servere kod mene u telekomu i u eunetu isto gde i ja,
tako da ako neko hoce strance moze i kod kgb uzeti server na eunetu ;)

ja cak imam masinu i u terra net pa moze i iz bosne da se ima fin ping ;)

nemoj siriti dezinformacije ;)

Post dobio aplauz od xXxAdOo

iGGi je napisao/la:
sta pricas axial je moj ucenik i saradnik i ima servere kod mene u telekomu i u eunetu isto gde i ja,
tako da ako neko hoce strance moze i kod kgb uzeti server na eunetu

ja cak imam masinu i u terra net pa moze i iz bosne da se ima fin ping

nemoj siriti dezinformacije
Imam server od Terra neta
Imao sam i od Axiala ali vi svi ste zajedno na jednom telekomu jel tako? barem je tako meni Relja iz Axiala pricao

Post dobio šamar od bak1r

iGGi je napisao/la:
tako da ako neko hoce strance moze i kod kgb uzeti server na eunetu

ja cak imam masinu i u terra net pa moze i iz bosne da se ima fin ping

nemoj siriti dezinformacije
nisam bio upucen , poslije sam tek skontao na stranici axiala.

ali sto je cinjenica , da meni dosta bolje rade serveri axial nego kgb , ne znam zasto je to ali tako je ..

ispricavam se na dezinformacijama

Post dobio šamar od xXxAdOo

Pa ne moze da ti radi bolje kad on ima instalaciju servera i znanje koje je dobio od mene i sad decko radi svoj posao, jedino mozda si kod mene igrao na telekomu a kod njega na eunetu pa ti je zbog toga radilo jer si iz bosne ali imam i ja eunet tako da jbg a i do pre 2 meseca sam imao velik loss na telekom linku pa mozda zbog toga ali to je istorija :D

nema veze opusteno ;)
srv me razocarao pretezno je prazan tesko ce se on progurati u srbiji kraj bitange pub srv :P
djuXOn je napisao/la:
srv me razocarao pretezno je prazan tesko ce se on progurati u srbiji kraj bitange pub srv :P
jbg ja se slabo bavim COD-om cak sam dao nekom decku da proba da dovede ljude ali izgleda se slabo COD igra kod nas, znam za bitange da su puni ali to su 2-3 servera a ovamo za CS 1.6 ima i 500 servera pa ima ljudi skoro svi su puni, steta za cod :)
iGGi je napisao/la:
jbg ja se slabo bavim COD-om cak sam dao nekom decku da proba da dovede ljude ali izgleda se slabo COD igra kod nas, znam za bitange da su puni ali to su 2-3 servera a ovamo za CS 1.6 ima i 500 servera pa ima ljudi skoro svi su puni, steta za cod :)
pa jbg trebas naci igraca cod2 koji je cesto aktivan i koji moze da napuni srv i netrba da bude obicni srv nego nabacis modova i to je zanimljivije ;)
BENiO je napisao/la:
Ma dobar

Post dobio aplauz od BENiO

dobar ocu rcon

Post dobio aplauz od BENiO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.