Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pismo djeda mrazu :D

262 pregleda · 25 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 22:26

Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenadjen sto ti pisem danas, poslije praznika, ali htio bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to bas od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodisnjim zeljama. Pisao sam Ti da zelim bicikl, rolere, Matchbox pistu s auticima i Sony Playstation. Rasturao sam se od ucenja cijele godine, nijednom nisam zakasnio a cak sam dolazio i ranije u skolu da bih pomagao drugarima oko zadataka.

Bio sam najbolji ucenik u razredu a osvojio sam i prvo mjesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U cijelom naselju ama bas niko se pristojnije nije ponasao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komsije da ne pominjem. Isao sam u crkvu svake nedjelje u jedanaest sati, popa samo sto nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to prezivio. Cak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio znacku "Najbolji mali policajac". Posto iz navedenog i najveca budala moze da zakljuci da sam tokom cijele prosle godine bio decak za primjer, sada bih zeleo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopste imao muda da mi posle svega ispod jelke ostavis usrani YoYo, je***e te carape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imas li ti uopste mozga u toj debeloj glavi? Zar mislis da sam se ja cijele je***e godine mucio i trudio nizasta, je***i te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pi**a ti lijepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa sefom pa zaradila, j**i ga...

Nemoj slucajno da se zajebes pa da naredne godine probas da se usunjas kroz dimnjak u moju kucu. Sjebacu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ces morati peske do je****g Severnog Pola, isto kao sto sad i ja pjesacim jer mi nisi doneo bicikl. Tjeraj se u ku**c Deda Mraze, i samo da znas da ja sve pamtim a sljedece godine cu ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,

tvoj Perica

Nisam čitao jer već znam o čemu se radi,imam to na mobitelu AHAHAHAHAHAHA oplako sam znači.
edit: Jasone brate koji qrac na svakom postu psujes Boga ? :S
jebote bog ti zivis u je****j prošlosti ovo staro ko ti
WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Oj ocami, roflcopter

Prejako !!!
"a sljedece godine cu ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati."

Staro , al jako !
Jason je napisao/la:
jebote bog ti zivis u je****j prošlosti ovo staro ko ti
sto si tako nadrkan ovih dana
hahaha kad sam ja za ovo cuo
Staro ovo.......
HAHAHAHAHHA

cuj pi**a ti materina djeda mraze

hahahahahahaha
fisker je napisao/la:
WHJAJAAJHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
cak se i fisker nasmijo WOHOHOHOH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.