Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ancient-Wars.com PC

86 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.05.2009. u 17:15

Zelio bih da vam predstavim jedan divan sajt na kome cete moci porucivati najnovije igrice za pc i raznih konzola proteklih 5 mjeseci , znaci imate igrice sve od januara, posto je sajt skoro izasao , kvalitet je veoma dobar,(Omotnice istampane odrednjenog artikla) , znaci nista rucno , marka cd-ova je Verbatim ,a cijene sto je najvaznije su veoma povoljne a a mozda i najpovoljnije u Bih,(Rs),Rep.Srbiji i Crnoj gori,

Ja cu vam navesti samo cijene za Bosnu pa vi racunajte ako ste iz druge zemlje koliko ce vam izadji

znaci dvix (mozda ko kod svih) 1.5kM
Dvd(Najpovoljnije) 2.5Km
itd pogledajte sve na sajtu www.ancient-wars.com

Posta se vrsi pouzecem , u koliko imate hitan slucaj mozete komentirati pri vasoj narudzbi

Obicno se krece 4-7 dana posta,

U koliko imate pitanja pitajte.......
sta je ovo svako malo neko otvori temu sa ovom stranicom? :S
smorila vishe
iskreno ... "tema" sajta nije ni losa ... al' izgleda site-a je previse al' bas previse bolestan :r previse boja ... malo nek se to uredi xD
slazem se s mahyrom ...
al' što ću narucivat kad imam Vrapčiće i ostale pijace ?
1-2 KM :D
goginho je napisao/la:
slazem se s mahyrom ...
al' što ću narucivat kad imam Vrapčiće i ostale pijace ?
1-2 KM :D
kad narucis imas 15 % , pa svasta nesta od popusta , tako ce te izadji kasnije bolje naruciti
eo vidim ovdje pise Godfather 2 ---- 5 KM

ako narucim, ocel me izac 5 KM, il ima tu jos postarina, bla, bla ... ?
iskreno, bolji je tnt.co.ba nekoliko puta, ovaj sajt kaska sa kvantitetom igara ,
također vidim nema nekih klasika...
Ovaj site je bio prezentovaj na ovom siteu vec negdje oko 4-5 puta ako ne i vise sa zasebnim temama kkkkkk

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.