Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kontrola Bijesa

771 pregled · 65 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 13:44

Pozdrav svima
Evo jedne fine teme da diskutujemo o nacinu kontrole bijesa.

Znaci kako se ponasate u tim situacijama ps nadam se da ova tema nece zavrsiti u kanti
meditiram.

Post dobio aplauz od Wertu

Kad se iznerviram derem se na staru, onda me banuje sa kompa pa psujem onda mi samo produzi kaznu , ugl najbolje je udarit u nesto i presutiti xD
ash je napisao/la:
meditiram.
Tako treba PRODANA DUSO
ja sam se jednom na slotu iznerviro,promasio za blok..Sve pare sto sam imao ubacio i bezveze udarao i namjerno masio,toliko sam se iznerviro,nisam se mogao kontrolisati,a kasnije... <<<>>>

a nekad gledam pokemone,opustaju posebno mali pikacu
Odem u teretanu nebil mi wertu aplauz opalio

Post dobio aplauz od Struja

jeste dat će vam Wertu aplauz svima koji "idete u teretanu" ja neidem a dobit cu ga hahahahah XD sala

Ja "izubijam" sto nogom i onda kad se odlomi nešto moram ga zašarafiti i onda opet sjednem da se iznerviram

baš sam napaćen XD
I ja sam nedavno krenula u teretanu al sam tamo jos vise nervozna nego kod kuce kad igram cs..
Jogaa! znam nesht malo! Ili govorim sebi ne smijes poluditi! Ne smijes poluditi ,a kad prekipi psujem!
Ma sve je isto samo što se malo po kući derem, boli me glava i onda legnem u krevet upalim FTV Pregledam NMK i onda sam ok
nivo jedan : izdrkam

nivo dva : stavljam ruku u stegu pa zavrćem

nivo tri : stanem ispred ormamara i zovnem mamu da ga gurne na mene

nivo ćetri : maznem babi kljuceve, pa kazim naraod po carsiji

nivo pet : gulim jabuke
:D

@ 3gp nisam ti ukrao misao :D samo si brže napisao :D
kad bas puknem ili se pobijem sa onim ko me je nazivcirao
a ako je u pitanju igra ili nesto odma izgasim sve i odem prosetat ili na kavu ili crtam ... odem nekad i u teretanu al kod rodjaka u njegovoj kuci :) home made najbolje :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.