Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najjbolja BROWSER igra

802 pregleda · 42 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 00:23

Vidim ovaj podforum baš i nije nešto aktivan pa evo jedna anketa od mene.
Koja je po vama najjbolja BROWSER igra?
Nemojte govoriti nisi stavio ovu nisi onu, od ovih ponuđenih koja je po vama najjbolja?
Ikariam i Travian su slične kao što su Gladiatus i Bitefight.
Ogame svemir ofo ono,meni baš i nije neka, davno sam je igrao.Moglo bi se reči "Svemirski ratovi".
Ikariam i Travian su tako pomalo i slične, ratovanje između plemena.
Gladiatus i Bitefight su slične,u Bitefight imate vampira/vukodlaka,Gladiatus gladijatora koji se bori u areni,vampir/vukodlak koji lovi po selu/gradu, ali to i nije baš slično, po meni je slično zarada zlata, bitefight radite na groblju, a gladiatus u štali, i ne samo to i pregled je sličan imate sliku gladiatusa, a vamo imate sliku vampira/vukodlaka.

Valda neče biti deletana.
nijedna , ne vidim furku tih browser igrica. sve suxa!
getiN je napisao/la:
Ogame

Jednostavna,zanimljiva i za razmišljanje igra.
Šta sam ja tebi reko, et vidjećeš sutra. On topic > Gladiatus & Travian
quakelive owna sve ove wannabe igre :]
Travian igrica uz koju sam proveo noci i noci 
Travian i Ogame...

Travian :

Travian-om sa se zarazio igram na vise servera,ali kad se ti serveri zavrse nema vise traviana.To je gubitak vremena samo...Trudis se gradis i ne spavas nocima i nocima i na kraju sve iz pocetka.A za to vreme ko zna sta sam mogao uraditi,jeste da je zabavno ali se trudis i na kraju nista.

Ogame:

Drug mi je freak za Ogame-om ne prestaje pricati o njemu.Krenuo sam igrati objasnjavao mi je kako sta i sve,ali sam skontao ako i to krenem da igrati gde ce mi biti kraj.Fina je igra sad ima ovaj novi skin koliko sam vidio nesto a i ogame je mnogo kompliciraniji i tezi od traviana.

I da ako neko igra mybrute i ima nesto protiv mene...

Nick : dalabu

Ud'ri muski XD
v3Tr0x je napisao/la:
OGame sve jeste, samo jednostavan nije. Vjerovatno nisi igrao duže od mjesec dana. Da ne govorim bježao iz falange, ili šta slično..

Od gore navedenih, jedino OGame i jeste igra. Prvi put u životu da se moram složiti sa Philosopherom, ali sve što je dečko napisao je tačno.

Ma da, ko i dalje igra, ili bar prati forum, vidio je da je OGame nedavnim patchom nažalost upropašten. =(
ja nisam igrao ogame dugo , od ogamea uni #1 , dok je sve bilo puno jednostavnije.

sad me drug opet navukao na uni 17 , i tek sam vidio ove promjene , aksove i to ostalo , po meni , aksanje i ostalo sto je doslo s tim , usporavanje flote i ostalo , to je ono sto je upropastilo ogame.
bak1r je napisao/la:
ja nisam igrao ogame dugo , od ogamea uni #1 , dok je sve bilo puno jednostavnije.

sad me drug opet navukao na uni 17 , i tek sam vidio ove promjene , aksove i to ostalo , po meni , aksanje i ostalo sto je doslo s tim , usporavanje flote i ostalo , to je ono sto je upropastilo ogame.
• Ja sam počeo relativno kasno. Igrao sam Uni1, ali sam tada jedva shvatio šta igra uopšte predstavlja.

• Onda sam zaigrao Uni10 i tu počinje moja Ogame karijera, kroz Uni10, Uni12, Uni14 i Uni15, do penzije.

• ACS u neku ruku i jeste glupost, ali ne baš tolika. I nisu ga trebali uvesti u nove, nego u stare unije, jer top3 igrače unija 1-3 sada ništa živo ne može pomjeriti sa tih pozicija.. Dok je u novijim unijima na vrhu smijena, gotovo svaki drugi dan.

• Ova sada stvar sa tehn. za exp. je stvarno sve s*ebala i s' tim sam odlučio da stvarno više nikada neću igrati. =/
meni je TRAVIAN zakon

najvise mi se svidja to sto ima kraj igrice
a ne ove druge igrice po 10 godina mozes igrati a nikakvog hajra od njih. :P

btw. igram jos i ogame, bitefight, battleknight
Gladiatus i Ikariam sam prije igrao,bilo super al dosadno sad
Mafia Wars na FB-u igro isto postalo monotono..

I ima jos ona jedna igra Wars.Cini mi se Atila sa ovog foruma je igrao ... Ali ne mogu se sjeti kako se tacno zove
Ogame
Definitivno najjaca:P:D
A gdje su plemena.net
nema hattricka,plemena ili ti ga tribalwarsa al et glaso sam za gladiatus jer sam i njega igro godinama...
nisam ih sve odatle igro,al ogame mi se svidja,zarazna je dosta,moro sam je prestat igrat,previse mi vremena crpi..
Hattrick je vrh, kupovanje igrača, razvijanje njihovih skilova borba za promociju...
Dobra je i eRepublik
TM - Trophy Manager

Odličan manager, svakako najbolji koji sam probao. Tko se oče registrirat evo link:

www.trophymanager.com/index.php?ref=301231

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.