Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TERRA server ping

508 pregleda · 21 odgovor · otvorena 27.12.2005. u 10:53

Ljudi zanima me koliki je ping an Terra.cs serverima ping sa ADSL-a ... posto imam problema nekih pa ne mogu igrat' sa cable logosoft konekcije gdje je ping solidan.... zanima me koliki je ping sa ADSLa ?
STi je napisao/la:
raja ja pravim stranicu za cs ligu server logosoft cw i sve je sredeno stranica ce biti za 2 ili 3 dana .....8 grupa 6 timova ...cao...samo da vas obavjestim i nece biti n00bovski timovi nego naprimjer kao awwcd

Sti = nk.locl = SwicFart = NoName = Amir Alic = malo bolesno dete od 13 godina + cheater

Dakle amire ja nemam reci vise za tebe. PA covece.......mah, ne znam nisam pametan, mrzi me da pisem.....samo shvati da iz istog razloga iz kojeg si izgubio admina na terri ces izgubiti i na bilo kojem serveru ako te iko i primi. Jer nisi normalan!!! Bolesno deriste. idi bre igraj se u pesku i vrati se kad napunis 18 god. Ako nastavis da se debilises i svake nedelje menjas niskove sto na forumima sto na serveriam ostaces takav debil za zivota. Idi nauci nesto pametno raditi u zivotu, pusti nas ovde da se igramo i druzimo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.