Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs ping problem

355 pregleda · 17 odgovora · otvorena 15.09.2006. u 15:46

vako kad udem na neki server ping mi bude od 300 do 500 podesio sam sve rateove ali opet stopa molio bi vas da bi pomognete ako znate do cega je.Hvala unaprijed.
koja ti je konekcija moronu ? da ne kontas preko dial up a igrati

Post dobio šamar od abasi

nazovi ih i napadni ih reci da ti nest nije uredu s netom i sve ce ti sredit..
ma zvao sam docemo docemo ma idi **** ***** u guzicu stas doc oni maloumci tamo neznaju ni oni sta rede ni gdje rade
mozda ti je do konekcije ili si upiso podresne rateove lol
vidi koja ti je konekcija ili ti modem ne valja

Post dobio šamar od abasi

ma sigurno imas cable europronet to netreba ni posto uzeti ja ga imam ...
ping od 11 navecer pa do 3 po danu je normalan 30-60 ali onda ping skace na 300 to je z*** opterecenja , nemozes nista uraditi treba uzet ADSL ili cable logosoft i igrati normalno ...
ja sam ih zvao nekoliko puta j3b0 sam im m4t3r ali jbga samo se dzabe iznerviras ...
Pogledaj malo po forumu koliko znam da je bilo milion tema vezanih za tvoju temu.

Takodjer, mozda ti nesto pored CS.a vuce konekciju ... provjeri to u Task Manager-u.
ping od 11 navecer pa do 3 po danu je normalan 30-60 ali onda ping skace na 300 to je z*** opterecenja , nemozes nista uraditi treba uzet ADSL ili cable logosoft i igrati normalno ...
ja sam ih zvao nekoliko puta j3b0 sam im m4t3r ali jbga samo se dzabe iznerviras ...
^quiT je napisao/la:

Kao prvo, on je iz Mostara.

Kao drugo, koje si rateove stavio?

Trece, pogasi procese koji ti netrebaju a trose promet tj. upload ili download.

Neka ti u donjem desnom kutu stoji samo antivirus i firewall, nista vise.

Ako ti to ne pomaze onda ti je upalo nesto u komp.

Ako ni to nije, javi pa da vidim sta jos moze bit.
u komp mi nema vurusa jer ima tune up ad aware i nod32 sve sam pocstio dole u onom kutu sve isgasim a internte mi je pincom a kad udem na pincom server ping mi bude 300 400 a svima normalan
TuneUP i AD-Aware ti samo popravljaju registry, brisu cookies i tako to..

Skini SpyBot i probaj..

cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
rate 15000

Moze bit i do ove kise, tako je meni ping bio 300 na svim serverima kad je kisa padala nedavno..
FragLike- je napisao/la:
TuneUP i AD-Aware ti samo popravljaju registry, brisu cookies i tako to..

Skini SpyBot i probaj..

cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
rate 15000

Moze bit i do ove kise, tako je meni ping bio 300 na svim serverima kad je kisa padala nedavno..

naravno , nije to bas do rateova , velika mogucnost je lose vrijeme , iz dana u dan vrijeme se p0gorsava, pokusaj igrati kad ne bude kise ili vjetra .. jer vrijeme kvari sve .. ako ti je kablovska konekcija .. !

Zadnji edit: 16.09.06 u 19:53:47

LOL,LOL,LOL ccc... "antivirus i firewall"... za antivirus uredu, ali firewall glupko sa firewall-om ne mosh igrat tetrisa preko neta a ne CS i ostale gluposti!!!!!!
FragLike- je napisao/la:

LOL,LOL,LOL ccc... "antivirus i firewall"... za antivirus uredu, ali firewall glupko sa firewall-om ne mosh igrat tetrisa preko neta a ne CS i ostale gluposti!!!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.