Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sig Tutorial

792 pregleda · 19 odgovora · otvorena 18.05.2009. u 13:36

Moram malo da kritikujem ... Gloop tut ko ..... Zato sto ne znam nista od ovih skracenica .... Samo si napisao , uradi ovo uradi ono a nidje objasnjenja ... Ne valja nikako ... Sry
[B]C4d nije uopce skracenica, odi na planetrenders.net i vidi sta je to, stock je slika koja se koristi za sigove, a focal je glavni lik na sigu, ( sig je signature - potpis na forumima )

A ti ako znas bolje, slobodno se dokazi![/B]

Post dobio aplauz od skala

ovo je tutu za uber pocetnike. ono sta si ti napravio jest nasao slikui ubacio C4D stavio je na soft light ili sta vec i stavio font.

ima puno boljih tutova po googlu i svakojakim stranicama. Ipak svaki tut se cijeni
brate bogami nemoj se uvrjediti ali pogledaj kako ljudi prave tutove za PS cak i ja koji nemam pojma o tome mogu napraviti sa odredjenim tutovima extra sliku

primjer: prvo stavite narandzasto plavu gradient mapu;soft light opacity 54

ko je pocetnik u PS tesko da ovoga pola skonta

ovo je moje misljenje znam da ce se nac od vas neko ko ce me citirati i reci sta ti znas debilu....
s0mebody je napisao/la:
brate bogami nemoj se uvrjediti ali pogledaj kako ljudi prave tutove za PS cak i ja koji nemam pojma o tome mogu napraviti sa odredjenim tutovima extra sliku

primjer: prvo stavite narandzasto plavu gradient mapu;soft light opacity 54

ko je pocetnik u PS tesko da ovoga pola skonta

ovo je moje misljenje znam da ce se nac od vas neko ko ce me citirati i reci sta ti znas debilu....
brate, tko god nezna sta je gradient mapa, nije za njega Photoshop ( odnosi se na ove koji rade u PS-u najmanje mjesec dana ) :)
9/10 .. samo nastavi
dr_house je napisao/la:
Fino.... 2/100
Spamas na svaku temu ?

9/10 gramaticke greske
fin tut =)
pa et
Imam onaj osjecaj, da je topaz koristen ? Ako me nevara osjecaj
ne valja radi topaza na kraju ocam
tut je fin za pocetnike ,samo jel to justin bieber na stocku ,, ocm lici :S
tut je 1/10 brate,trebao si napisat dje da skinemo stock,ti si sve pisao nista nisi objasnjavao kako,sta,gdje :S

al valjda ce drugi tut biti bolji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.