Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

_sig

163 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.10.2009. u 18:54

Eo znaci pocetnik sam u PS-u i napravio sam neki sig...nisam koristio nikakav tut pa me zanimaju vasa misljenja!
Solidan prvi rad.

Backgroun ti je previse jednostavan.Mogao si ubaciti neki C4D ili ubaci stadion da bi razbio tu monotoniju,a kod texta smanji outer glow od Cronalda jer je previse.

~Sve u sve 6/10 jer si tek pocetnik :D
Šta si ti ovdje uradio ?

Napisao text C. Ronaldo, dodao render C. Ronalda, dodao outer glow na to, na background dodao scanlines ?

Pa nije ovo ni KLJ od siga. Uzmi uči, pa tutove ! :]

No offense

Post dobio aplauz od skala

Najmanje 2 rada se moraju postati da bi mogao prezentirati a ti imas jedan. Sto se rada tice mogu ti samo rec citaj tutove ako te to vec zanima.
Ikad cuo za C4D ? Ubaci ih par, igraj se malo sa blendovima i koristi smudge tool - experimentisi malo

I da, ovaj outerglow na ronaldu je nepotreban

@ promijeni font slova, nije mystic bh za sigova (:
x PRAVILNIK i prijedlozi
11. Pri prezentaciji vasih radova u temi morate imati min.3 rada, ova tacka vazi samo za nove i neiskusne clanove u Photoshopu.
Tema LOCK, ipak se trebaju malo procackati pravila, prije postanja =)

4. Kada budete postavljali radove, obavezno stavljajte anketu 1-5 ili kako vi vec zelite, i ako zelite da odgovorite na tu temu, nemojte da ponavljate iste greske, gore glasate, a dole spamate 10-tka i takve stvari, ako imas sta reci konkretno za rad i dati svoje misljenje onda postaj, za svaki spam tipa gore navedenog ide samar.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.