Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal on Vista !

115 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.05.2009. u 22:08

Pozdrav...

Izvinjavam se na drugoj temi danas .. al' sam morao ....

nego da krenem ... da li na
Laptop :
Procesor : Intel(r) Celeron(r) M CPU 520 @ 1.60 GHz 1,60 GHz
Ram : 2 GB
Graf : 256 mb... neznam koja...

i Vista istalirana
mogu igrat CABAL ONLINE ....

ako mogu .. kako i odakle trebam sta skinut ! :D

hvaLLa
http://www.gamers.ba/forum/21/43110/-guide-cabal-online-pocetak-igranja/
- http://cabalonline.com/ al bolje ti je da na njihoc forum postavis pitanje
4rm4n1 je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/21/43110/-guide-cabal-online-pocetak-igranja/
bratam ... nisam to trazio... znam ja to jer vec igram na comp.. al' mi treba i na laptopu... :r i postavio sam ovaj cfg i da mi kazete jel moze il nemoze
Kratko i jasno :

Laptop nije za CABALonline.
Vista nije za CABALonline.

To dvoje je najgora kombinacija za ovu igru. Zao mi je, al to su rekli svi ljudi iz mog saveza. Laga im PVP, laga im WAR, laga im dungeon. Samo problemi. Mozda da je XP bilo bi bolje, al VISTA definitivno nije za CABAL.
S3phirotH je napisao/la:
Kratko i jasno :

To dvoje je najgora kombinacija za ovu igru. Zao mi je, al to su rekli svi ljudi iz mog saveza. Laga im PVP, laga im WAR, laga im dungeon. Samo problemi. Mozda da je XP bilo bi bolje, al VISTA definitivno nije za CABAL.
Hvala... na odgovoru... da djabe neskidam :D ....

a ovima ostalima : previse komplikujete :r
S3phirotH je napisao/la:
Kratko i jasno :

Vista je za svaku igricu trenutno jer ima bolju podršku.Eto, to je tako pa ili brišite XP-ove ili se objesite ali će tako biti jer sutra nećete moći priključiti ni novi printer jer-vidi sad ovo:nema drajvera...Isto je bilo i sa 98, 2003...
Prema tome, Cabal jeste za Vistu ali ne i za tebe jer neznaš kako ti se zove grafička.Desni klik-personalize-Display Settings-Advanced settings-TAB Adapter i citiraj me...
sanjin1991 je napisao/la:
Vista je za svaku igricu trenutno jer ima bolju podršku.Eto, to je tako pa ili brišite XP-ove ili se objesite ali će tako biti jer sutra nećete moći priključiti ni novi printer jer-vidi sad ovo:nema drajvera...Isto je bilo i sa 98, 2003...
Prema tome, Cabal jeste za Vistu ali ne i za tebe jer neznaš kako ti se zove grafička.Desni klik-personalize-Display Settings-Advanced settings-TAB Adapter i citiraj me...
Cujs bolja podrsa.
Cabal je pravljen za XP platforum.
Vista je pravljena na osnovu XP platforme, to jeste, kopija imjenjena XP-a. Cim je izmjenjena, ona se ne moze u potpunosti uklapati sa svim XP programima, koliko god se razvojni team trudio.
Zatim. Vista + Laptop isto kao i Desk racunar + Crysis na ultra high grafici. Poredjenje na osnovu hardverskog zahtjeva.
Philosopher je napisao/la:
Cujs bolja podrsa. :r
Cabal je pravljen za XP platforum.
Vista je pravljena na osnovu XP platforme, to jeste, kopija imjenjena XP-a. Cim je izmjenjena, ona se ne moze u potpunosti uklapati sa svim XP programima, koliko god se razvojni team trudio.
Zatim. Vista + Laptop isto kao i Desk racunar + Crysis na ultra high grafici. Poredjenje na osnovu hardverskog zahtjeva.:-X
Zato imaš Windows 7 i novi način podrške starih OS-a i programa.Na onim igricima na kojim piše Games for Windows znači da su za Vistu.Ni na jednoj ne piše za XP iako za sad rade ali ima naslova koji jedino mogu raditi na Visti.Vista ima novi kernel pa je po tome potpuno drugi sistem u pitanju.Nije na Ultra High nego Very High.
S3phirotH je napisao/la:
Kratko i jasno :

imam vistu i igram bez problema cabal...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.