Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vista Teme

101 pregled · 15 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 23:12

Za pocetak, ako sam postavio temu u krivi podforum, sry, nisam znao u koju :)

Naime, koristim Windows XP SP3 i zelim da skinem Free Vista Temu, ( da je crna boja - start ofo ono, i da je start okrugal, ofc xD ).
- Takodjer sam cuo da trebaju neki programi za to i etc.

Molim vas da mi objasnite to, i da mi date link za navedenu themu :D

Hvala i voli vas eqUeL :P

EDIT: E'o 'vaka tema primjerice http://www.guimods.com/wp-content/uploads/best-vista-theme-for-xp.jpg
http://www.google.ba/search?hl=bs&ei=6606SomlIoj6_Aawo8CoCw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=vista+transformation+pack&spell=1
tebi ne treba PC, ne znas ga koristit.

Post dobio šamar od xE0N

imaš vista mizer i vista transformation pask te imaš vista shell itd. nemogu ti dadti linkve jer mi se žuri a besplatni su a i ima na google.ba
Ja imam SP3 i imam na njemu Vista themu, netreba ti nikakav program...
Evo ti ova Vista:http://www.vista-styles.net/index.php/Vista-Style/Vista-VG-Ultimate.html imas tu i uputstvo
Sto ce ti to?
Bilo je i kod mene instalirano,mislio nece usporit.
"Mislio"...
Jarane ako nije pc bas nesto,ne preporucujem da to sranje instaliras.
Za jace masine neznam.
Imaš temu i transformation pack.

tema mjenja samo boju pozadine starta , a tp daje još neke novosti što se ti če izgleda , al uzima puno rama.

EDIT:To što si pokazao je TRANSOFRMATON PACK.

ENTEL je napisao/la:
tebi ne treba PC, ne znas ga koristit.
Brate, mislis sto si ovdje oko 3 godine, da mi mozes je**t temu, e pa varas se.

Slobodno STFU!
katz.cd
Mrle_Zrinjski je napisao/la:
Brate, mislis sto si ovdje oko 3 godine, da mi mozes je**t temu, e pa varas se.

Slobodno STFU!
l2 use google?

tard. GTFO

i btw, nisam ovde 3godine , vec 6+ godina
ENTEL je napisao/la:
l2 use google?

tard. GTFO

i btw, nisam ovde 3godine , vec 6+ godina
Slobodno ga ti koristi.
- Al kani se mojih tema, jer ne trpim naqrcene debilcine. :)
Slobodno ga ti koristi.
- Al kani se mojih tema, jer ne trpim naqrcene debilcine.
Hvala bogu koristim, jer znam za razliku od nekih koji ne znaju.
I ne necu se kanit tema, sto? Zato sto mi ti kazes? Shhhh

Jel gdje pise da je zabranjeno odgovarat na teme?Ako jest, ja cu odma prestati. I nemoj me vise citirat , nisi mi dorast'o.

kkthxbye.
ENTEL je napisao/la:
Hvala bogu koristim, jer znam za razliku od nekih koji ne znaju.
I ne necu se kanit tema, sto? Zato sto mi ti kazes? Shhhh

Jel gdje pise da je zabranjeno odgovarat na teme?Ako jest, ja cu odma prestati. I nemoj me vise citirat , nisi mi dorast'o.

kkthxbye.
Mozda po godinama nisam, al po pameti sigurno jesam, vjeruj mi.

@ takodjer nemoj me ni ti vise citirat, a ja ti kazem da se klonis mojih tema, jer nijednom nisi dao odgovor koji sam trazio, nego si glumio debila, oh, ustvari to i jesi

Poz.
Mozda po godinama nisam, al po pameti sigurno jesam, vjeruj mi.

@ takodjer nemoj me ni ti vise citirat, a ja ti kazem da se klonis mojih tema, jer nijednom nisi dao odgovor koji sam trazio, nego si glumio debila, oh, ustvari to i jesi

Poz.
I opet.
Ja sam ti rekao gdje ces naci odgovori, ali ocigledno ti nisi sposoban da to uradis.

Opet ti kazem, da me ne citiras. I pazi kako se obracas starijim od sebe, vidiš ... treba imat poštovanja malo. Klinac, nauči to pa onda me citiraj.
ENTEL je napisao/la:
I opet.
Ja sam ti rekao gdje ces naci odgovori, ali ocigledno ti nisi sposoban da to uradis.

Opet ti kazem, da me ne citiras. I pazi kako se obracas starijim od sebe, vidiš ... treba imat poštovanja malo. Klinac, nauči to pa onda me citiraj.
Da, ja tebe postujem kao stariju osobu, koja se ne diže sa kompjutora i glumi nekog CS leeka, haha, ta ti je dobra.

Pozz. :S
Da, ja tebe postujem kao stariju osobu, koja se ne diže sa kompjutora i glumi nekog CS leeka, haha, ta ti je dobra.

Pozz. :S
Vidiš. Nova rečenica ide.
NE poznajes me djecace. Ja sam na gamersu online 1h na dan. Ne kao ti 24/7. Kuci sam rijetko, jer imam IRL life, ne kao ti paćeniče jedan mali. Odrasti malo i pazi kako se ponasas. Ja ne glumim cs leeka, ja jesam i ne hvalim se tim , al et kad vec moram to ti sad govorim.

off. ne mogu se vise prepirat s manjim od sebe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.