Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paypal Verified

123 pregleda · 1 odgovor · otvorena 11.05.2009. u 08:56

pozdrav,
naime imam problem sa navedenom stranicom.
Treba mi verified acc ( tj. da ga verifikujem ) i za to je potrebna virtual kartica. Potreban je virtual credit card code sto se moze naci free. Trazio sam i odustao , sada me zanima da li neko ko ima kreditnu karticu moze mi to uraditi ( naravno platio bi koliko treba...) ili da mi neko pomogne da nadjem free virtual card ( sto postoji).
Zamolio bih one koji veze nemaju o cem se radi da samo zaobidju temu.
Hvala!

Jason,
govorim o Virtual credit kard, neznam tacno o cem je rijec al za bilo kakvu kupovinu MORAS verifikovati paypal.
Da li maloljetnik moze otici u banku i zatraziti to? A koliko sam cuo postoji Virtual FREE kard. Pa eto ako ko moze pomoci thx.
VCC = Virtual Credit Card

USE FUCKIN GOOGLE!

Ako imaš internet , valjda imaš roditelje. Ako imaš roditelje , jedan roditelj ima kreditnu. ha hu , sredi to s njima i verifikuj sebi PayPal ionako je besplatno.

I ako nađeš "free" VCC . Bi'će prazna što znači da ti moraš ubacit pare. A kako ćeš kad nemaš ni bank acc ni cc.

VCC = Free , ne postoji !

VCC možeš kupiti na sljedeće načine :

- Koristeći Credit Card ( ne bitno koju )

- Koristeći Bank account

- Koristeći Liberty Reserve

- Koristeći MoneyBookers

- U Bosni i Hercegovini moraš naglasiti da ćeš koristiti CC za paypal kad uzmeš... Inače će ti biti declined...

Niko ti neće verifikovat PayPal svojom CC. Nit će ti dat Hacked CC , koja ti iskreno ne bi ni koristila jer ne možeš verifikovat. Treba ti kod koji dođe sa izvještajem iz banke.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.