Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moneybookers / paypal

86 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.06.2009. u 17:55

Dali ima ovdje neko iskustva sa ove dvije stranice ?

Dali mi treba Credit Card, ili kako vec, treba da mi se posalje neki novac e sad ne znam jel mi treba CC, dali mogu preko banke taj novac dici bez kreditne kartice i kako?
Ili sav novac sto dobijam preko ovih stranica mogu trositi samo online ? ili kako vec, hajde ako ima neko da mi objasni. NO SPAM
za paypal: treba ti kartica,broj kartice upises na paypal i registriras se..i nek ti salje
departed je napisao/la:
za paypal: treba ti kartica,broj kartice upises na paypal i registriras se..i nek ti salje
Jel moze Visa kartica? Znaci on meni posalje preko paypala ja to prebacim na Karticu i skinem pare ?
pwny je napisao/la:
Jel moze Visa kartica? Znaci on meni posalje preko paypala ja to prebacim na Karticu i skinem pare ?
AmericanExpress,visa,masterCard..on ti prebaci preko paypala i tebi su pare na kartici,ti nemas sta prebacivat,ides na bankomat i dizes..
Za placanje i primanje kesa preko obje stranice ti treba Kreditna kartica... i kada primis kes moras u banci dati karticu da dignes kes.... sav kes sto primis mozes trositi i u pravom zivotu samo ga moras dici sa banke.... paypal ti je jednostavni od moneybokersa ako hoces da pravis acc na ovim stranicam....

ako ti jos sta treba oko ovoga samo se javi na pm..
departed je napisao/la:
za paypal moze i bankovni racun ako ne znas engleski ostavi paypal nisi ti za biznisa

za paypal moze samo clasic VISA sa 500 KM zaloga sa kojom mozes ici u minus ne neka visa iz nekog studenskog paketa sa ostalima samo mozes deposit vrsit nikako WITHDRAW cya

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.