pozz gameri, e zanima me kako dignut novac koji dobijem na paypalu, naime rijec je o prodaji knighta na KalOline jednom englezu koji ce mi platit na paypalu, e sad mene zanima kako dic novac u nekoj od nasih banaka, ustvari dali je to moguce uopste...hvala
Diskusija
Zaključana
paypal acc
129 pregleda · 4 odgovora · otvorena 27.02.2010. u 23:24
Pa ne možeš primati novac ako ti je PayPal registrovan u Bosni i Hercegovini, možeš samo "uploadovati" novac, tj. Stavljati na PayPal. ( PayPal ne podržava našu državu da primamo payments. )
Alternativa za Paypal ti je LibertyReserve, dodaš bank account na njeg. I gg. ( www.libertyreserve.com ) , inače vlasnici LibertyReserve-a su Rusi, totalno anonimna kompanija. Bitno je jedino da tačno staviš bank account info. I moći ćeš dizat' taj novac, tako da reci tom liku da ti pošalje na LibertyReserve.
ha ya.
Alternativa za Paypal ti je LibertyReserve, dodaš bank account na njeg. I gg. ( www.libertyreserve.com ) , inače vlasnici LibertyReserve-a su Rusi, totalno anonimna kompanija. Bitno je jedino da tačno staviš bank account info. I moći ćeš dizat' taj novac, tako da reci tom liku da ti pošalje na LibertyReserve.
ha ya.
Post dobio aplauz od spY
Prije par godina i ja sam htio dici novac preko paypala i nisam mogao,mozes ga samo potrositi ..
OK hvala na odgovoru, lock...
Poslati na debitnu karticu i zatraziti isplatu. Jedino ne znam podrzaval nasu drzavu.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.