Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Snovi

554 pregleda · 51 odgovor · otvorena 10.05.2009. u 06:18

Pošto uvijek neka sranja i teme oko nacionalizma , fudbala , ku**i , ubistava. Neka fina tema... Nema baš veze sa gamingom , al' je zanimljivo...

Kad sam bio mlađi , prvi-drugi razred osnovne sanjao sam narkomane kako me ganjaju. Ili kako sam u selu gdje su mi nana i dedo živjeli i ima jedna baraka , ispred nje česma i nečija glava odrezana i nabijena na česmu. U baraci jedna treba , uđem u baraku. I pokaže mi kroz prozor neke ciganke kako idu prema nama... I tad me mama probudila da idem u školu.

Sad nakon par godina sanjam nigdje veze snove , znači nema ubijanja , ni golih cura. Već e'o jedan primjer :
Idem s mamom kroz neki hodnik , ona govori šta ćemo kupit za ručak ja reko neću s tobom. Mama nestane , ha hu ovo ono. Počnem trčat kroz hodnik , stvori se jedan malac Ismar. Trči samnom , nigdje nikog osim nas. I nekakvog stvorenja ne mogu ga opisat znači fakat. Kroz svaki sad san me on ganja , skont'o sam da se zove Zijad. I dosad ga nijednom nisam ubio u snovima , nit je on mene.

Uglavnom sanjam sve osobe koje postoje , i stvarne lokacije koje se samo "malo" izmjene. Stvori se pokoja sobica koja se ne vidi uvijek...

Ajd' sad vi pričajte , možda bude šta zanimljivo.

Jutrooooooooo
TeroweNth je napisao/la:
Meni je najgore kad sanjam da me neko ganja , a ja nemogu da trcim .
jaooo.. :O
ocam to i ja svaki dan al bas svaki dan sanjam da me neko ganja a ja nemogu da trcim sestremi
Ja uvijek sanjam da padam sa zgrade , i jbt osjecam u stomaku neki k****
il neki lik me ganja ja ne mogu potrcat nemam snage , ono da se dreknem kad nista , ne mogu se ni dreknut.

Il nidje veze neki snovi.

Neki debeli likovi povracaju po meni
TeroweNth je napisao/la:
Meni je najgore kad sanjam da me neko ganja , a ja nemogu da trcim . :D
Oj i meni to najgore :D

HAHHHAAA
Pa jeste li sta sta dogovorili za rucak Jasone..

Ma ja vazda sanjam da sam sa rajom zajebancija i to....

Al kazu sta ti se u toku dana desi to sigorno neces sanjat
_Nam1k je napisao/la:
jaooo.. :O
ocam to i ja svaki dan al bas svaki dan sanjam da me neko ganja a ja nemogu da trcim sestremi
hahahahah tako i meni ocam..

- isto tako sanjam ko' da padam sa zgrade , i pri padu me skroz zabole noge ,i kad trebam past probudim se

- ili kad sanjam zmije da me ganjaju...cak sam jednom sanjao da su zmije letjele

- vrlo cesto sanjam kao da je rat , i ja se borim u tom ratu...ko imam ja awp i digl i sve redom bijem
frll je napisao/la:
hahahahah tako i meni ocam..:D

- isto tako sanjam ko' da padam sa zgrade , i pri padu me skroz zabole noge ,i kad trebam past probudim se :D

- ili kad sanjam zmije da me ganjaju...cak sam jednom sanjao da su zmije letjele :D

- vrlo cesto sanjam kao da je rat , i ja se borim u tom ratu...ko imam ja awp i digl i sve redom bijem :D
Koi ti je bio skor kad si se probudio ?
Ja jbt zadnjih mjeseci ili cak godina nista ne sanjam a i kad sanjam to su neke gluposti pa se slabo sjecam
Ja najcesce sanjam da padnem na guzicu i onda se probudim i padnem sa kreveta xD
A prije nekoliko godina sam sanjao da me neki narkomani ganjaju i odvuku me u slijepu ulicu , a onda kada trebaju povuc okidac od pistolja ja se probudim :)
soCK je napisao/la:
Koi ti je bio skor kad si se probudio ?
ma neam pojma , samo znam da sam ih pwno
-Brate svaku noc sanjam ili pad aviona ili pcelicu na livadi

TEMA JE EXSTRA
rYoxD je napisao/la:
-Brate svaku noc sanjam ili pad aviona ili pcelicu na livadi

TEMA JE EXSTRA
extra se nepise exstra nego extra
skyx je napisao/la:
Ne sanjam često ali kada sanjam izgleda prerealno..
Eno neki dan sam sanjo da sam se zakacio s nekim likom i da su ovi moji prijatelji skocili na njega i kad sam ja krenuo da ga udarim da skocim razbijem glavu od nekakvo staklo..
A prije samo sanjo kako padam sa zgrade uff :$ to je najgore...
Al najjaci snovi kad se napijes :)
ahhahaha i ja sam sanjao da padam sa zgrade xD :$
Prije kad sam mali bio, sanjao kako sam na nekom otoku izgubljenom i sad puno onih cudovista

I sad me strah
ja skoro svaku noc sanjam nesta ko da padam i probudim se fatajuci se za krevet,jastuk ili nesta u blizini :S to mi je znaci ko uvodni dio sna svaku noc 1 dok sam bio manji,spavali ja i mali buraz u istoj sobi i kako mu je krevet bio blizu mog ja sanjao kako ubijam nekog lika i puko buraza sakom usta
najgori san ikad mi je (isto kad sam bio mali) sanjo da su mi starci umrli,probudio se zaplakan i otrco kod njih u krevet i budio ih da vidim jesul zivi
Sinoc sam sanjao:
Sretnem druga kazem mu hajmo (i krenemo ali nemamo cilja), posaljem poruku drugom prijateljui kazem mu kupi 3 ulaznice za kino, odjednom u kinu smo. U kinu imaju 2 kompjutera predjemo na njih (film nisam ni vidio). Gledamo nesh na facebooku, odjednom smo u sumi i borimo se protiv nekih cudovista a ja imam koplje iz filma koji sam gledao juce, i obranimo se jednom i onda nesh radimo (nezz sta) i odjednom opet shuma ali vise cudovista i borimo se kao pravi prijatelji i pobijedimo i njih.
Odjednom sjedimo u internet clubu u Visokom, ja drzim vrh koplja i pricamo kako smo ih sredili....
zoomzomm je napisao/la:
ma to je najgore kad ne mozes pricat

a sto je jos najjace, kad se bijes
usporeno se bije :D
ahahahahahaha tako je :D
Imao sam skoro san, jarani i ja vani ispred zgrade kad neka starija zena mozda 48 godina izasla na prozor i izvadila gace i mase nam sa njima, ovaj jedan na drvo se popeo i krenuo prema zeni jer je ona bila na prvom spratu i dala mu ona gace on miriso itd. uglavnom siso. Poslije toga neki sat vremena ja otiso u taj haustor, tu i ja zivim i pokuco joj na vrata, ona mi otvorila i rekla "odi sine" i detaljono sanjo sex =)

Ovo gore je jedan happy san ali imam bogami i pravih nocnih mora, jedan me san prati od 5 razreda, stvarno stranas osjecam se slabo kad ga sanjam, ali kad se probudim uvjek zaboravim sta sam sanjao, u goloj vodi uvjek budem, kad sam bio mali znao sam se i upisat, ev nisam ga sanjo ima mozda pola mjeseca, it's coming =)
Meni džabe i sanjat kad sam svijestan da sanjam...
sanjao sam, prije, kad sam imo 7-8 godina, da me ganja neki lik sa cakijom . i ja mu nekako pobjegnem, i stvori se neka kutija ispred mene. ja je otvorim, kad unutra ogromne tarantule xD

i onda sam se probudio ... xD

i jos jedan ludi san. nest sam iso sa drugovima na camping. i mi stanemo i predjemo neki most, i ja pogledam dole, kad sve kosturovi

ludo i nezaboravno xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.